H σπάνια εμφάνιση της Σταματέρη, τα σέξι πέδιλα της «γυναίκας με τα μαύρα» και ο Γιάννης Λάτσιος
Showbiz

H σπάνια εμφάνιση της Σταματέρη, τα σέξι πέδιλα της «γυναίκας με τα μαύρα» και ο Γιάννης Λάτσιος

Σπάνιες και κομψές εμφανίσεις!

Το βιβλίο της Σάννυ Μπαλτζή με τίτλο «Ανθρωποφάγος - δι' αγάπης μάλλον ή δια φόβου», παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 29 Γενάρη στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» και το «παρών» έδωσαν πολλοί επώνυμοι.

AS2A2145.jpg

Sunny Μπαλτζή

Ανάμεσά τους είδαμε με μια σπάνια εμφάνισή της τη Μαρία Σταματέρη. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και όπως θα δεις παραμένει το ίδιο γοητευτική.

Στην ίδια εκδήλωση είδαμε και τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και τη Μαρία Μάρκου.

Η «γυναίκα με τα μαύρα» από το Chase για μια ακόμη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνισή. Επέλεξε ένα μάξι μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με καλσόν και σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες φωτογραφίες

Μια συνολική παρουσίαση του πολύπλευρου έργου της Σάννυ Μπαλτζή περιλαμβάνεται στην πρώτη ποιητική συλλογή της, «Ανθρωποφάγος». Πρόκειται για ένα δυνατό απόσταγμα συναισθημάτων, διαφορετικών χρονικών περιόδων, που επιχειρεί να μας παρασύρει στους δρόμους των μύθων, της σκληρής πραγματικότητας, της απώλειας, των καταραμένων ερώτων και της ματαιότητας, ενώ η φαντασιακή πηγή της λύτρωσης αναλαμβάνει το καθήκον να χτίσει τον κόσμο από την αρχή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved