Άντζελα Δημητρίου: Δεν με ενδιαφέρει να με βρίζει, αλλά να τα φτιάξει με το παιδί της
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου: Δεν με ενδιαφέρει να με βρίζει, αλλά να τα φτιάξει με το παιδί της

Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε εντολή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται να μην μπει ο κουμπάρος της κόρης της, Γρήγορης Εκμαλιάν και ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης!

Ο Γρήγορης Εκμαλιάν μετά από αυτή την είδηση μίλησε στην εκπομπή της Φάιης Σκορδά, Fay’ s Time και ανέφερε:

«Γιατί είπε κανείς θα πάμε στο μαγαζί να δούμε την Άντζελα Δημητρίου; Χθες την πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισα στα μούτρα. Αν πάω ένα βράδυ σαν πελάτης με ποιο δικαίωμα να με διώξουν; Δεν με ενδιαφέρει να με βρίζει εμένα, να τα έχει βάλει μαζί μου, να τσακωθεί μαζί μου και να τα φτιάξει με το παιδί της (Όλγα Κιουρτσάκη). Επειδή την ξέρω καλύτερα την Άντζελα και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν τέτοια θέματα πιστεύω ότι στο τέλος θα υποκύψει στη λογικότητα και θα υπάρξει ένα αποτέλεσμα θετικό και καλό»!

1707306017816-113391336-dimitriou-2.jpg

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάτι άλλο με το θέμα των παιδιών τώρα που δεν μπορώ να αναφερθώ αυτή τη στιγμή νομίζω ότι αύριο θα είμαι έτοιμος εφόσον εξακριβώσω τις πηγές μου τι έχει γίνει. Είναι ένα θέμα το οποίο είναι τρομακτικό αλλά δεν μπορώ να πω καμία κουβέντα γιατί μπορεί να εκτεθώ, δεν θέλω να εκτεθώ κάτι έχει συμβεί στο όλο θέμα και φτάσανε εκεί πέρα που φτάσανε»!

2c74cff5-dimitriou-kioyrtsaki-kai-fotis.jpg

Δείτε το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved