Μαρία Μενούνος: Έκανε το απόλυτο skin to skin με την κόρη της! - «Μου έλειψες μικρή μου»
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Έκανε το απόλυτο skin to skin με την κόρη της! - «Μου έλειψες μικρή μου»

Μια νέα υπέροχη φωτογραφία μαζί με την κόρη της μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, απολαμβάνει την μητρότητα στο 100% και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται υπέροχες στιγμές από τη νέα της ζωή με το διαδικτυακό της κοινό.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της, στην οποία κάνουν το λεγόμενο skin to skin, ή αλλιώς, ακουμπάει η μια ακριβώς πάνω στο δέρμα της άλλης, χωρίς ρούχα. «Δεν είναι ό,τι καλύτερο το δέρμα με δέρμα; Μου έλειψες μικρή μου», έγραψε στην ανάρτηση της.

MARIA-MENOUNOS-1-e1676281587715.jpg

«Αν εσείς ή κάποιος άλλος που γνωρίζετε αντιμετωπίζει προβλήματα υπογονιμότητας, θέλω να ξέρετε ότι βρέθηκα στη θέση σας. Είναι ένα μοναχικό, επώδυνο μονοπάτι που μοιάζει ατελείωτο. Προσπάθησα τα πάντα για να μείνω έγκυος και τίποτε δεν λειτούργησε, παρά τις προσπάθειες που έκανα. Τώρα, σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών και χάρη της παρένθετης μητέρας (ο άγγελός μου) θα ευλογηθώ με το μωρό μου. Στο podcast που θα ακούσετε παρακάτω, μιλάω αποκλειστικά και αποκαλύπτω λεπτομέρειες που ποτέ πιο πριν δεν είχα πει για το ταξίδι της υπογονιμότητας!», είχε γράψει η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους -ειδικά εκείνους που δεν μπορούν να κάνουν παιδί- να το ακούσουν.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved