Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο και η απάντηση του τραγουδιστή

Gossip-tv Team

Χωρίς την Ελευθερία Ελευθερίου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του ο Τριαντάφυλλος σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας καθώς η πρώτη ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει.

Η τραγουδίστρια με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε μόνο τους μουσικούς, με τους οποίους συνεργάστηκε, τον κόσμο και το προσωπικό του μαγαζιού, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον Τριαντάφυλλο.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους μουσικούς που με συνόδευσαν σε αυτό το μουσικό ταξίδι για να έχετε και εσείς και εμείς όμορφες βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η επιτυχία είναι ομαδική. Εμείς θα τα πούμε σύντομα. Εις το επανιδείν», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

triantafillos_eleytheriou.jpg

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και απάντησε για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το νυχτερινό κέντρο.

«Τίποτα δεν έγινε, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι. Δεν ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας, δεν είμαι άνθρωπος που θα το κάνει αυτό. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με την Ελευθερία, πηγαίνουμε ο ένας στο σπίτι του άλλου. Θα κάτσω να χαλάσω τη σχέση μου για το τι γράφει ο καθένας στο Instagram;. Δεν ξέρω τα συμβόλαια του καθενός. Δεν γίνεται να σταματήσει ένα σχήμα που είναι sold-out, αυτά στη δουλειά αλλάζουν. Ρωτήστε την επιχείρηση αν θα αλλάξει η αφίσα», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved