Ναταλία Λιονάκη: Οι φωτογραφίες μέσα από το μοναστήρι- Η μαυροντυμένη και αδυνατισμένη της εμφάνιση
NDPPHOTO
Showbiz

Ναταλία Λιονάκη: Οι φωτογραφίες μέσα από το μοναστήρι- Η μαυροντυμένη και αδυνατισμένη της εμφάνιση

Η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να εγκαταλείψει την υποκριτική και τη ζωή της στην Ελλάδα για να γίνει μοναχή και να αφιερωθεί στον Θεό. 

Ήταν Σεπτέμβριος του 2009 όταν έγινε γνωστό πως η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια του σίριαλ του ΜΕGA «Φιλοδοξίες» απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να κλειστεί σε μοναστήρι στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης, κοντά στο χωριό του πατέρα της.

«Είναι σαν να ανοίγει μέσα σου ένα παράθυρο και να μπαίνει το φως. Η απόφαση μου είναι συνειδητή. Συναισθάνεσαι τι είναι αυτό που σε καλεί και απλώς ξυπνάς μια μέρα και το εξωτερικεύεις. Από μικρή είχα κλίση στον θεό. Εδώ έχω βρει τη γαλήνη και την ηρεμία. Εδώ προσεύχομαι για μένα και για όλο τον κόσμο. Έχω βρει το σπίτι μου στο σπίτι του θεού», είχε εξομολογηθεί στο απομακρυσμένο μοναστήρι της Κρήτης, στο οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα στον μοναχισμό.

Λίγα χρόνια αργότερα, η μητέρα της επικαλέστηκε λόγους υγείας για να φέρει την κόρη της κοντά της. Αν και τα κατάφερε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η Ναταλία Λιονάκη επέστρεψε στο σπίτι του Θεού.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» υποστήριξε άνθρωπος στο περιοδικό ο οποίος την έχει δει από κοντά.

Στο ίδιο περιοδικό μάλιστα, άνθρωπος υποστήριξε πως η ηθοποιός πουλά κομποσκοίνια τα οποία φτιάχνει η ίδια για να καταφέρνει να ζει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν κάποια χρόνια, μιας και έχουμε καιρό να μάθουμε νέα της.

Πηγή: Full Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved