Σάκης Ρουβάς: Απαντά πρώτη φορά στον Γιώργο Νταλάρα για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Απαντά πρώτη φορά στον Γιώργο Νταλάρα για την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί»

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Σάκη Ρουβά on camera όταν ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερς για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για την ερμηνεία του στο Άξιον Εστί; 

Ο Σάκης Ρουβάς αρχικά αναφέρθηκε στην ακύρωση των εμφανίσεών του στο «Έναστρον» λόγω ασθενείας του τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα.

Και σχολίασε θετικά το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία στην ταινία που βρίσκεται στα σκαριά για τη ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη.

rouvas.jpg

Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με την ερμηνεία του στο «Άξιον Εστί».

«Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πως γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες! Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος, του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό», είχε αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.

rouvas.jpg.webp

«Μια χαρά, όλα καλά. Αγάπη και ειρήνη», αρκέστηκε να δηλώσει από την πλευρά του ο Σάκης Ρουβάς στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved