Αφροδίτη Λιάντου: Έγινε ξανθιά και μοιάζει ακόμη πιο πολύ στη «Μαρίνα Κουντουράτου» - Δες την αλλαγή
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: Έγινε ξανθιά και μοιάζει ακόμη πιο πολύ στη «Μαρίνα Κουντουράτου» - Δες την αλλαγή

Μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Αφροδίτη Λιάντου.

Η όμορφη ηθοποιός άφησε πίσω της το καστανό χρώμα και υιοθέτησε ένα πιο γλυκό ξανθό και μάντεψε… με αυτή την επιλογή στην απόχρωση μοιάζει ακόμη περισσότερο στην μαμά της, Εβελίνα Παπούλια. Μαζί με το χρώμα έκανε κι ένα υπέροχο χτένισμα με ανάλαφρες μπούκλες που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το ξανθό χρώμα.

Δες την στη gallery

Μαμά και κόρη έχουν τρεις βασικούς κανόνες ομορφιάς για να κλέβουν πάντα την παράσταση, τους οποίους δεν διστάζουν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους.

«Σωστή διατροφή για υγιή μαλλιά και δέρμα. Καλά προϊόντα, κατάλληλα για το δέρμα και τα μαλλιά, και φυσητά γυμναστική», έχει πει η Εβελίνα σε συνέντευξή της. Ενώ, η Αφροδίτη συμπληρώνει: «Να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των μαλλιών και του δέρματός μας και να χρησιμοποιούμε τα σωστά προϊόντα.

Επίσης, να αποφεύγουμε τη χρήση ισιωτικής και την καθημερινή επιβάρυνση του προσώπου μας με μακιγιάζ. Τέλος, να μη χτενίζουμε ποτέ τα μαλλιά μας πριν στεγνώσουν, γιατί σπάνε».

Όσες και αν είναι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, η Εβελίνα και η Αφροδίτη δεν παραλείπουν την καθημερινή φροντίδα περιποίησής τους. «Σίγουρα πρωί και βράδυ θα βάλω ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μου αφού το έχω καθαρίσει πολύ καλά. Ενώ κάνω μάσκες στα μαλλιά μου τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα», δηλώνει η Εβελίνα.

Από την άλλη η Αφροδίτη, τονίζει το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στην υγεία της επιδερμίδας το καλό ντεμακιγιάζ «Το πρωί καθαρίζω το πρόσωπό μου με ένα ελαφρύ ντεμακιγιάζ που έχει ως βασικό συστατικό το νερό και το βράδυ χρησιμοποιώ ένα αφρώδες σαπούνι που δεν ξηραίνει το δέρμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved