Θάνος Καληώρας: Ο σκηνοθέτης γιος του και ο ρόλος του παππού: «Η εγγονή μου είναι ένα αγγελούδι»
Showbiz

Θάνος Καληώρας: Ο σκηνοθέτης γιος του και ο ρόλος του παππού: «Η εγγονή μου είναι ένα αγγελούδι»

Για τις μεγάλες του αγάπες: τη δουλειά του και την εγγονή του αλλά και για τον σκηνοθέτη γιο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Θάνος Καληώρας.

Έχετε κάνει αξιοσημείωτες δουλειές στην τηλεόραση. Την αγαπάτε;

Αν και η πρώτη μου αγάπη ήταν το θέατρο -ξεκίνησα από το Εθνικό και παρέμεινα για πάρα πολλά χρόνια, με κέρδισε και η τηλεόραση. Την αγάπησα, γιατί με γοητεύει η διαδικασία της. Μου αρέσει να μπορώ να υποδύομαι διάφορες προσωπικότητες. Η υποκριτική στο σύνολό της είναι μία αναζήτηση που δεν με κουράζει ποτέ. Η όρεξη, η ενέργεια και η ζωντάνια πoυ διαθέτω πηγάζουν από τη δουλειά μου. Νιώθω σαν ένας μαθητής που βγήκε τώρα από τη σχολή. Αγαπάω πολύ την υποκριτική.

Ο γιος σας εργάζεται ως σκηνοθέτης. Σας συμβουλεύεται;

Ο γιος μου δεν ασχολείται με τον τομέα της υποκριτικής, είναι σκηνοθέτης στον ψυχαγωγικό τομέα. Ύστερα από τόσα χρόνια έχει τη δική του αντίληψη, δεν ζητάει τη γνώμη μου. Βεβαίως, αν μου τη ζητήσει, θα τον συμβουλεύσω. Του λέω την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι.

IMG_5191-copy.jpg

Έχετε και μία εγγονούλα. Πώς είστε ως παππούς;

Η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνομαι ότι είμαι παππούς, νομίζω ότι είμαι μπαμπάς και μεγαλώνω ένα δεύτερο παιδί. Με τη μικρή είμαι κατενθουσιασμένος. Είναι ένα αγγελούδι, που το βλέπω να μεγαλώνει και νιώθω τεράστια ευτυχία. Άλλωστε είναι και η βαφτιστήρα μου και η χαρά μου είναι διπλή

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved