Survivor 2024: Η Όλγα Πηλιάκη επέστρεψε Ελλάδα και τα παιδιά της έπεσαν στην αγκαλιά της
Showbiz

Survivor 2024: Η Όλγα Πηλιάκη επέστρεψε Ελλάδα και τα παιδιά της έπεσαν στην αγκαλιά της

Survivor 2024: Απόψε το βράδυ (24/02) η Όλγα Πηλιάκη πάτησε σε ελληνικό έδαφος μετά από σχεδόν δύο μήνες απουσίας από την οικογένειά της, λόγω συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, ως γνωστόν, αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι πριν από μερικές μέρες καθώς ενός ιατρικού θέματος που της παρουσιάστηκε. Μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας στην κλινική στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor, έχοντας φυσικά τη λαχτάρα να αγκαλιάσει ξανά τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

piliaki_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13.jpg

«Να αναφερθώ στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός και τότε η Όλγα πήρε τον δρόμο της επιστροφής ο οποίος την οδήγησε κατευθείαν στην αγκαλιά των αγαπημένων της, των παιδιών της και του άντρα της.

Μάλιστα, όταν ο μικρός Μανώλης και η Μαλένα αντίκρισαν από μακριά τη μητέρα τους στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου έτρεξαν με λαχτάρα να την αγκαλιάσουν, «πνίγοντάς» την στις αγκαλιές και τα φιλιά, κρατώντας και λουλούδια στα χέρια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο Στέλιος Χανταμπάκης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved