Γιώτα Μιχαλοπούλου: «Δεν υπήρξα είδηση και δεν θα γίνω με αφορμή την υγεία μου»
Showbiz

Γιώτα Μιχαλοπούλου: «Δεν υπήρξα είδηση και δεν θα γίνω με αφορμή την υγεία μου»

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε πρόσφατα τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η δημοσιογράφος κινδύνεψε η ζωή της, αλλά πλέον είναι καλά.

«Ένας αρρύθμιστος θυρεοειδής, μερικά “πακέτα” πιο μεγάλα από τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και μία “σπασμένη” καρδιά, λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη. Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα κι αυτός, συνεπώς κ@@@@@α νεκροθάφτη, δεν μασάω. Σηκώθηκα ξανά», είχε γράψει.

Μετά την αναπαραγωγή που έγινε στην συγκεκριμένη είδηση, φαίνεται πως επικοινώνησαν μαζί της άνθρωποι από τα media και εκείνη επέστρεψε με νέα ανάρτηση... καταπέλτη, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Γιώτα Μιχαλοπούλου: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της-Λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη

Screenshot_12-23.webp

Συγκεκριμένα έγραψε στη δεύτερη ανάρτησή της: «Υπάρχει -μεταξύ άλλων- ένα reality check και είναι εκείνη η στιγμή που σκέφτεσαι, βασικά σκέφτομαι, ρε μαλάκα, κόντεψα να πεθάνω δηλαδή...; Δεν ξέρω, αλλά το "σιγά μην κλάψω -σιγά μη φοβηθώ" έγινε και φόβος και κυρίως κλάμα.

Anyway, η ζωή συνεχίζεται, αλλά με περισσότερες απαιτήσεις για καλύτερη ζωή, πιο πολλή ζωή, με ένα όνειρο καθόλου απατηλό και τρελό.

Όσο για τις δημόσιες ποστιές, εχμ έφεραν... περισσότερους fb φίλους. Καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κάποιος την κλισέ ατάκα "που χάθηκε η Γιώτα Μιχαλοπούλου".
Εχμ, δεν χάθηκε ακόμα, αλλά δεν θα γίνει είδηση.

Δεν το ήθελε, δεν την απασχολεί. Δεν υπήρξα είδηση. Και δεν θα γίνω με αφορμή την υγεία μου ή την προσωπική ζωή μου. Δεν το επιδίωξα ποτέ και δεν το επιτρέπω.
Και να, πως γίνομαι #ξανά_ξινή. ΥΓ. Τιμή και δόξα στο Facebook, δίνει ψωμάκι παιδιά και γ-ειδησούλες».

Δείτε την ανάρτησή της:

yota.jpg

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την Γιώτα Μιχαλοπούλου με μαγιό χωρίς ρετούς

Γιώτα Μιχαλοπούλου: «Δεν εκμεταλλεύτηκα την δημοσιότητα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved