Αρναούτογλου: Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι
Showbiz

Αρναούτογλου: Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το απέναντι μπαλκόνι

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με τον καλεσμένο του, Άρη Καβατζίκη στο Night show  για τις παπαράτσι φωτογραφίες  και ο παρουσιαστής αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό.

Αρχικά ανέφερε ο παρουσιαστής: «Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ κι η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει».

arnaoutoglou21.jpg

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο. Έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Αυτό ήταν καλοκαίρι. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ».

grigoris-arnaoutoglou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, The 2night show

Διαβάστε επίσης:

Δεν το πίστευε ούτε ο Αρναούτογλου: «Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό στην ιστορία του Εκατομμυριούχου!»

Η συμβουλή του Αρναούτογλου στην Καινούργιου για την κόντρα της με τον Κωνσταντάρα ήταν η πιο σωστή

Γρηγόρης Αρναούτογλου στο gossip-tv: «Οι εποχές για το ραδιόφωνο άλλαξαν, δυστυχώς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved