Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμωνας Κουρής: Επιτέλους! Πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση σε έξοδό τους!
4029883
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου-Κίμωνας Κουρής: Επιτέλους! Πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση σε έξοδό τους!

Η σχέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο, με τους δύο ηθοποιούς να κάνουν προσφάτως κοινή δημόσια εμφάνιση, κάτι που δεν συνηθίζουν. 

Οι δύο ηθοποιοί που και στη σειρά «Παγιδευμένοι στην οποία πρωταγωνιστούν υποδύονται το ζευγάρι, έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Όμως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν μακριά και τα φωτογραφικά φλας όταν πριν από μερικές μέρες έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση στο θέατρο Μικρό Άνεσις, στην επίσημη πρεμιέρα του έργου "Spa-σε κατάρα" όπου παίζουν καλοί τους φίλοι.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ύψος, η ηλικία, ο ρόλος στους Παγιδευμένους και η σχέση με τον Κουρή

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής, φανερά εντυπωσιασμένοι από ό,τι είχαν παρακολουθήσει επί σκηνής, πόζαραν μετά το τέλος της παράστασης στο φουαγιέ για τους φωτογράφους, δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

pagidevmenoi-(1).jpg

«Παγιδευμένοι» σε μία καρμική σχέση

Η όμορφη ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι» υποδύεται την εισαγγελέα Αγγελική Ρούσσου, η οποία γράφει το δικό της καταλυτικό κεφάλαιο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Εισαγγελέας στη σειρά όμως είναι και ο Κίμωνας Κουρής ο οποίος γοητεύεται από τη συνάδελφό του και ζουν έναν παθιασμένο έρωτα.

Τριανταφυλλίδου-Κουρής: Η ρομαντική απόδραση στη Σαντορίνη και τα μοναδικά σιγμιότυπα!

Το ζευγάρι γνωριζόταν πολλά χρόνια πριν τους «Παγιδευμένους». Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο ΚΘΒΕ και είχαν συνεργαστεί και για την ταινία «Nexting», όπου σε αυτή συμμετείχε και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Πάνος Βλάχος.

Η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει προς το καλύτερο, ενώ το τελευταίο διάστημα οι δύο ηθοποιοί έχουν νιώσει πιο άνετα με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved