Ευαγγελία Αραβανή: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και δεν το πήρε είδηση κανείς!
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Λάζαρη, με τον οποίο σύντομα θα γίνουν γονείς ένωσε για πάντα τη ζωή τους η Ευαγγελία Αραβανή

Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε κάνει πρόταση γάμου στην όμορφη παρουσιάστρια τον περασμένο Νοέμβριο.

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Η εγκυμοσύνη & η πρόταση γάμου

354514d6-aravani.jpg

Σύμφωνα με την Real η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Ευαγγελίας Αραβανή, στις 20 Νοεμβρίου και μάλιστα παρουσία των τριών παιδιών που έχει εκείνος από τον προηγούμενο γάμο του.

Εκείνη φυσικά δέχτηκε και ήταν θέμα χρόνου να ορίσουν τον πολιτικό γάμο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και παρουσία μόνο πολύ αγαπημένων τους προσώπων.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και ζει εδώ και καιρό κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο σπίτι στο Ψυχικό.

1675178631367-528667956-aravani-1.jpg

Σχέδια για θρησκευτικό γάμο

Η όμορφη παρουσιάστρια σύντομα θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα αφού πλησιάζει η μέρα που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τέταρτο για τον άντρα της ζωής της. Όπως μάθαμε, είναι αγόρι και θα βαφτιστεί την ημέρα που θα επιλέξουν οι δύο ερωτευμένοι να ενώσουν τις ζωές τους και ενώπιον Θεού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θέλουν ο θρησκευτικός τους γάμος να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, μαζί με τη βάφτιση του γιου τους.

201711301621110.4621_SPIROS_LAZARIS_ROI_APOSTOLOPOYLOY_VASILIS_APOSTOLOPOYLOS_29112017.jpg

O Σπύρος Λάζαρης

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved