Τρουφάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τα ευχάριστα: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη. Μέχρι στιγμής...»
Showbiz

Τρουφάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τα ευχάριστα: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη. Μέχρι στιγμής...»

Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε φυσικά για την εγκυμοσύνη της που η ίδια αποκάλυψε μέσα από το Instagram πριν από μερικές εβδομάδες. 

Η γνωστή ηθοποιός, φανερά ευδιάθετη και χαρούμενη για όσα έρχονται στη ζωή της, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της δήλωσε:

Βασιλική Τρουφάκου: «Δύσκολες εποχές, είχαμε ταλαιπωρηθεί, το είδαμε σαν διαζύγιο»

«Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

troufakou.jpg

Όσο για την καριέρα της, η Βασιλική Τρουφάκου σχολίασε: «Κάθε σεζόν σκέφτομαι όταν υπάρχει πίεση “κάτι πιο απλό δεν θα μπορούσα να κάνω;» εξομολογήθηκε.

Το κεφάλαιο «Famagusta» και ο ρόλος της

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της στη σειρά Famagusta η Βασιλική Τρουφάκου είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι μία απλή σειρά, αυτός ήταν ο λόγος που το σκέφτηκα λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Θεωρούσα ότι είναι τόσο σημαντικό που ο Αντρέας Γεωργίου διατίθεται να πει την ιστορία της Κύπρου, που είναι μία πληγή ανοιχτή. Με συγκίνηση δέχτηκα την πρόταση».

Η ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι γίνεται κάτι σημαντικό στη σειρά αυτή, σαν θέμα και μόνο. Αυτές οι αφηγήσεις που διατρέχουν το επεισόδιο που είναι ιστορικές και ντοκουμέντα… Αυτά όταν τα διάβαζα συγκλονιζόμουν».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Τρουφάκου: Η περιπέτεια υγείας, η εγκυμοσύνη, η προσωπική ζωή και ο ρόλος στο Famagusta

Εγκυμοσύνη Βασιλικής Τρουφάκου: Το επικό σχόλιο της Γερμανού και οι ευχές των διασήμων στην 38χρονη

Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος η ηθοποιός - Η πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved