Τέτη Σχοινάκη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού
Showbiz

Τέτη Σχοινάκη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού

Άφησε χθες, 4 Μαρτίου, την τελευταία της πνοή στα 68 της χρόνια η ηθοποιός, Τέτη Σχοινάκη.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή ήρεμα και ήσυχα στο σπίτι της στην Γκράβα, όπως η ίδια επιθυμούσε, έπειτα από σκληρή μάχη –για ενάμιση χρόνο– με τον καρκίνο.

Η Τέτη Σχοινάκη ήταν φίλες με την Άννα Φόνσου και η ιδρύτρια του Σπιτιού του Ηθοποιού μίλησε στην Espresso:

«Ηταν μια σπουδαία κοπέλα γεμάτη αξιοπρέπεια. “Εφυγε” έπειτα από ενάμιση χρόνο αγώνα με τον καρκίνο. Τη βοήθησε το Σπίτι του Ηθοποιού. Της είχε γυναίκα δίπλα της να τη φροντίζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν της έλειψε τίποτα, χωρίς να γνωρίζει τίποτα.

Άννα Φόνσου: Η παράκληση για την Τέτη Σχοινάκη: «Σας παρακαλώ, προσοχή πώς εκφράζεστε...»

1709545667545-407053132-teti_sxoinaki190142.webp

Ηταν πολύ περήφανη και δεν θα το επέτρεπε. Τώρα, σε σχέση με τις διαδικασίες του αποχαιρετισμού της και της ταφής της, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, διότι βρίσκεται στο στάδιο της νεκροψίας. Η Αστυνομία την πήρε από το σπίτι της για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούμε για το πότε θα προγραμματιστούν η εξόδιος ακολουθία και η τελετή ταφής της (σ.σ.: θα την αναλάβει ο αδελφός της). Η Τέτα ήταν μια σπουδαία ηθοποιός, μια αγαπημένη φίλη κι ένας σπουδαίος άνθρωπος… Η αξιοπρέπεια υπήρχε μέχρι τελευταία στιγμή και η Τέτη δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από κανέναν!».

4a604b64-tetisxinaki.webp

Η ηθοποιός της δεκαετίας του ’80 ζήτησε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές της ζωής της και είχε αποκαλύψει με σεβασμό στο πρόσωπό της τον Ιανουάριο τη μάχη της, παρόλο που είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά. Υπήρξε αξιοπρεπής και αγέρωχη μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της.

teti.webp


Τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σωτηρία και απίστευτα εξαντλημένη, επέστρεψε στο σπίτι της .
Επιθυμία της ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της, στην περιοχή Γκράβα, ακολουθώντας τη θεραπεία της και έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα και όλο το εικοσιτετράωρο μία έμπειρη νοσηλεύτρια, η οποία τη φρόντισε έως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Διαβάστε επίσης:

Τέτη Σχοινάκη: Η σπάνια εξομολόγηση για το γάμο της στα 19 της: «Για αυτό δεν ξαναπαντρεύτηκα…»

Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την Τέτη Σχοινάκη: «Έφυγες και εσύ τόσο νέα...»

Τέτη Σχοινάκη: Ζύγιζε 29 κιλά - Το βιογραφικό, η τελευταία εμφάνιση και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κατέρρευσε η Άννα Φόνσου - Η Τέτη Σχοινάκη ήταν φίλη μου, ταξίδεψα για να τη δω & δεν πρόλαβα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved