Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι Ψυχοκόρες, ο ρόλος, οι δυσκολίες και η επιτυχία της σειράς
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι Ψυχοκόρες, ο ρόλος, οι δυσκολίες και η επιτυχία της σειράς

Απόψε στις 21.00, η σειρά εποχής «Ψυχοκόρες» έρχεται στη συχνότητα του ΑΝΤΙ1για να συγκινήσει και να καθηλώσει ρε ιστορίες αληθινές, γεμάτες πόνο και συναίσθημα.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου πρωταγωνιστεί και εξηγεί γιατί έγινε ήδη επιτυχία και ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Οταν ήρθε η πρόταση για τις Ψυχοκόρες, ήξερες από την αρχή ότι θα γίνει επιτυχία;

Η επιτυχία δεν έχει συνταγή αλλά κάποια πράγματα τα διακρίνεις. Μου άρεσε πολύ η ιστορία, το σενάριο. Από την πρώτη στιγμή με είδα ως Ευανθία, αν και είναι μία γυναίκα τελείως εκτός της δικής μου πραγματικότητας. Έχοντας δυσκολευτεί κι εγώ να κάνω το δικό μου παιδί, μπήκα στην ψυχολογία της, στο πόσο δύσκολο ήταν να σε θεωρούν στέρφα σε εκείνη την εποχή... Γιατί και στη σειρά είδαμε ότι, χωρίς να το ψάξουν, συμπεριφέρονταν σαν να ήξεραν ότι η Ευανθία είχε το πρόβλημα. Η Ευανθία είναι μια γυναίκα που ξεπερνά κάθε ηθική και παίρνει μία ψυχοκόρη με τον άντρα της για να αποκτήσουν παιδί.

df79acb8-marina-aslanoglou-theatro.jpg

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισες, ποιες ήταν;

Είναι μία γυναίκα του χωριού, που περπατάει διαφορετικά, συμπεριφέρεται και ντύνεται διαφορετικά, ήταν πρόκληση για εμένα προκειμένου να μη γίνει καρικατούρα. Ήταν δημιουργική όλη αυτή η προσέγγιση. Για μένα ειδικά είχε μεγάλη σημασία αυτό, γιατί απείχα 14 χρόνια από την τηλεόραση, με ένα μικρό break την περσινή σεζόν, για τη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Έχεις ένα μικρό άγχος που η σειρά θα βουτήξει στα νερά της ελεύθερης τηλεόρασης;

Υπάρχει το άγχος αλλά είναι περιορισμένο, γιατί έχει δοκιμαστεί στην πλατφόρμα. Έχοντας γίνει όλος αυτός ο θόρυβος, είναι μεγάλη τύχη που θα μπορέσει να τη δει ο κόσμος. Νομίζω θα πάει πολύ καλά και της αξίζει.

i-marina-aslanoglou.jpg

Ποια σκηνή σε δυσκόλεψε πολύ;

Υπήρχαν σκηνές κακοποιητικές ως προς τη δική μου ψυχοκόρη... Όταν σκέφτεσαι ότι όντως υπήρχαν ψυχούλες που πέρασαν αυτό το πράγμα, δεν αντέχεις. Βέβαια, ακόμη και τώρα, στην εποχή που ζούμε, Βλέπουμε γυναίκες από την Ινδονησία, την Αφρική να γίνονται εσώκλειστες μέσα στα σπίτια. Μπορεί να μην τις κακοποιούν, αλλά υπάρχει εκμετάλλευση

Πηγή tv τύπος

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι ψυχαναγκασμοί της και η αποκάλυψη για την μουντζούρα πίσω από το αυτί της

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι 4 εξωσωματικές, η ζήλεια για τον σύζυγό της και πώς την μπέρδεψε ο Κούρκουλος

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η περιουσία μας στην Μάνδρα κάηκε και στην Σκιάθο πλημμύρισε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved