Βασιλική Τρουφάκου: Το ταξίδι της εγκυμονούσας στην Κωνσταντινούπολη - Μοναδικά στιγμιότυπα
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Το ταξίδι της εγκυμονούσας στην Κωνσταντινούπολη - Μοναδικά στιγμιότυπα

Η εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου, μετά το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς, Famagusta, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κωνσταντινούπολη

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και η ίδια πόζαρε χαμογελαστή στην Αγιά Σοφιά, αλλά δημοσίευσε και άλλα στιγμιότυπα από το ταξίδι της.

Τρουφάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τα ευχάριστα: «Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη. Μέχρι στιγμής...»

troufakou.jpg

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου κρατά επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα. «Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι και ανέφερε για την εγκυμοσύνη της: «Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved