Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει pole dancing & το χαίρεται! Το μυστικό για να αποκτήσεις τη σιλουέτα της!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει pole dancing & το χαίρεται! Το μυστικό για να αποκτήσεις τη σιλουέτα της!

Η Χριστίνα Μπόμπα τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί μαθήματα pole dancing και απ' ό,τι φαίνεται είναι το μυστικό για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη της!

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φαίνεται να αγαπά τη γυμναστική και κατά καιρούς δοκιμάζει διάφορα είδη. Αυτή τη φορά επέλεξε να δοκιμάσει το pole dancing κι αν κρίνουμε από τις συχνές αναρτήσεις της στα social media με φωτογραφίες της από τα μαθήματα και την προπόνησή της, πρέπει να το λατρεύει!

Χριστίνα Μπόμπα: Το pole dancing και οι πρώτες φωτογραφίες της από τα μαθήματα

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε έναν εναλλακτικό τρόπο γυμναστικής, ο οποίος όχι μόνο είναι πολύ δύσκολος, αλλά εάν καταφέρεις να παρακολουθήσεις ένα ολόκληρο μάθημα, τότε θα δεις δραστικά αποτελέσματα στο σώμα σου!

Η Χριστίνα Μπόμπα λοιπόν, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα μαθήματά της στο pole dancing!

Η γνωστή influencer και μητέρα δύο χαριτωμένων δίδυμων κοριτσιών, φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι και ένα μαύρο σορτσάκι για να είναι άνετη να κάνει τις απαραίτητες ασκήσεις, οι οποίες φαίνεται να είναι και πολύ απαιτητικές!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από τα μαθήματα pole dancing:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved