Βασίλης Μπισμπίκης: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού, το διπλό έμφραγμα & η αγωνία της Βανδή
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού, το διπλό έμφραγμα & η αγωνία της Βανδή

Τέλος καλό όλα καλά για τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, το βράδυ της Δευτέρας και αμέσως η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο «Υγεία».

Αμέσως κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο, όπου και τοποθετήθηκε στεντ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηθοποιός υπέστη το πρώτο έμφραγμα αμέσως μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Αφού έγινε και το δεύτερο χειρουργείο, καθώς υπέστη διπλό έμφραγμα, ο κίνδυνος ξεπεράστηκε και οι γιατροί τόνισαν στον ηθοποιό ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά ο τρόπος ζωής του. Ο ίδιος θα πρέπει να φτιάξει τόσο τη διατροφή του, όσο και να αποφύγει το κάπνισμα και τα ξενύχτια.

Ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και σίγουρα θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα στο νοσοκομείο.

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Μπισμπίκη και η το βίντεο της Βανδή:

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους» έγραψε ο ηθοποιός στο πρώτο του μήνυμά μέσα από το νοσοκομείο.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε και εκείνη ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram ευχαριστώντας τους πάντες για το ενδιαφέρον τους.

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όλα καλά!», είπε στο βίντεό της η Δέσποινα Βανδή ενώ σημείωσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα. Τέλος καλό όλα καλά»!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved