Βανδή-Μπισμπίκης: Αυτός ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο δυνατός στις δυσκολίες- Το δημόσιο «σ' αγαπώ» του
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Αυτός ο έρωτας γίνεται ακόμα πιο δυνατός στις δυσκολίες- Το δημόσιο «σ' αγαπώ» του

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασαν μία αρκετά δύσκολη στιγμή αλλά όχι μόνο ήταν μία γροθιά αλλά μετά από αυτή την περιπέτεια δείχνουν να βγήκαν και πιο δυνατοί! 

Απόψε (9/3) η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην κριτική επιτροπή του J2US και όταν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο της και την κατάσταση της υγείας του, φανερά συγκινημένη είπε ότι όλα ανήκουν στο παρελθόν και πως είναι όλα καλά. Επίσης τόνισε πως είναι ευγνώμων για την έκβαση των πραγμάτων αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά τις δυο επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει για να πάψει πλέον να αντιμετωπίζει προβλήματα.

J2US - Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια του Μπισμπίκη: «Τα δύσκολα πέρασαν - Είμαι ευγνώμων!»

Να θυμίσουμε ότι η περιπέτεια υγείας για τον αγαπημένο ηθοποιό ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα όταν ένιωσε πόνο στο στήθος. Ο ίδιος, έχοντας δίπλα του και τη σύντροφό του, τη Δέσποινα δεν αγνόησε τα συμπτώματα και αποφάσισε να βρεθεί στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, υπέστη και δεύτερο έμφραγμα ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο το οποίο όμως αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε προκειμένου να μην κινδυνέψει η ζωή του.

Όλες αυτές τις δύσκολες ώρες, στο πλευρό του είχε συνεχώς την αγαπημένη του που αγωνιούσε για την έκβαση των πραγμάτων.

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο μέσα στα επόμενα 24ωρα. Μέχρι τότε, θέλησε να δείξει την αγάπη του προς τη γυναίκα της ζωής του, κάνοντας μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που την αφορούσε. Την ώρα του live του J2US, ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέβασε μία κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία τους γράφοντας ένα «σ' αγαπώ» πάνω σ' αυτήν.

Δείτε την παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved