Πυρπασόπουλος: Με πέτυχε ένα σχολείο που ήταν εκδρομή στην Πλάκα και έτρεχα να γλιτώσω
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Πυρπασόπουλος: Με πέτυχε ένα σχολείο που ήταν εκδρομή στην Πλάκα και έτρεχα να γλιτώσω

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική, τη σχέση με την εικόνα του αλλά και την εποχή του Λόγω Τιμής, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Έχεις καλή σχέση με την εικόνα σου;

Στον κινηματογράφο περισσότερο από την τηλεόραση (γέλια). Ίσως γιατί βιώνω την κάθε δουλειά πιο ουσιαστικά κι αυτό κάπως με φέρνει πιο κοντά και αποδέχομαι κάποια πράγματα που βλέπω σ’ εμένα.

Πώς ένα παιδί από φτωχή οικογένεια γίνεται ηθοποιός;

Είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το σκέφτεσαι. Επειδή εγώ ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία, δεν υπήρχε καθόλου συνείδηση ότι η δουλειά αυτή έχει μια οικονομική ανασφάλεια. Αυτό το συνειδητοποίησα αργότερα, στα μέσα της διαδρομής μου. Προέκυψαν περίοδοι που δεν είχα δουλειά κι εκεί συνειδητοποίησα ότι η δουλειά του ηθοποιού δεν σου εξασφαλίζει καμία συνέχεια.

1710158987862-684074198-0002_GIORGOS_PIRPASOPOYLOS_2622024.jpg
4762432

Πέρασε από το μυαλό σου να σταματήσεις;

Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μου να κάνω άλλα πράγματα και ήμουν διατεθειμένος αν δεν είχα τις συνθήκες που ήθελα. Ήμουν έτοιμος, αν δεν γίνονταν τα πράγματα έτσι όπως ήθελα, να κάνω και κάτι άλλο. Ευτυχώς, νωρίς συνειδητοποίησα ότι η Τέχνη δεν είναι η όλη μου η ζωή. Η ζωή είναι αλλού. Και για να έχεις ισορροπία σ’ αυτή τη δουλειά, καλό είναι να δίνεις αξία και στη ζωή, και στην Τέχνη. Αν μετατρέψεις την Τέχνη στο όχημα της ζωής σου και σε απογοητεύσει λίγο, σε περιμένει βαθιά κατάθλιψη. Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι της προσωπικής ζωής να είναι σταθερό και να επενδύεις σ’ αυτό, γιατί έτσι επενδύεις στον εαυτό σου.

Οταν γυρνάς πίσω στην εποχή του «Λόγω τιμής» και στον χαμό που έγινε τότε, πώς αισθάνεσαι;

Ηταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό που έγινε τότε. Το βίωσα πανέμορφα. Όταν είσαι νέος και υπάρχει η αναγνωρισιμότητα, με έναν τρόπο λίγο τονίζει το εγώ σου και την αυτοπεποίθησή σου.

20230305202628_1D8A5488.jpg

Είχε και αρνητική πλευρά αυτό;

Σ’ εμένα όχι. Μάλλον έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ξεκίνησα από 16 χρόνων και νωρίτερα να εκτίθεμαι στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπότε απομυθοποιήθηκε πολύ γρήγορα αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας και το αντιλήφθηκα ως ένα δεδομένο μέρος της δουλειάς, που καλό θα είναι να μην το αφήνεις να σε επηρεάζει αρνητικά γιατί θα χάσεις την κρίση σου, την αλήθεια σου και την ταυτότητά σου. Την εποχή τη θυμάμαι έντονα. Θυμάμαι ένα ολόκληρο σχολείο να με κυνηγάει στην Πλάκα (γέλια). Με πέτυχε ένα σχολείο που ήταν εκδρομή στην Πλάκα και έτρεχα να γλιτώσω (γέλια).

Πηγή Αυγή

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος εξομολογείται: «Υπήρξα θύμα bullying λόγω της κοινωνικής μου τάξης»

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης»

Πυρπασόπουλος: «Ο Σκαραβαίος θίγει κοινωνικά θέματα που μέχρι τώρα δεν έβγαιναν προς τα έξω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved