Άγγελος Λάτσιος: Θεαματική η αλλαγή στο σώμα του και η Ελένη αποκάλυψε το μυστικό του!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Θεαματική η αλλαγή στο σώμα του και η Ελένη αποκάλυψε το μυστικό του!

Θεαματική είναι η αλλαγή στο σώμα του Άγγελου Λάτσιου, του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Στα 21 του χρόνια έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα υπέροχο κορμί…

Ο Άγγελος Λάτσιος γυμνάζεται καθημερινά, έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής, αλλά τρέφεται και υγιεινά!

Ο Άγγελος Λάτσιος μεγάλωσε, άλλαξε, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ και έχει αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες, τις οποίες και αποκάλυψε η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την καλεσμένη που είχε χθες (11 Μαρτίου) στην εκπομπή της, τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μπακοδήμου σε Μενεγάκη: Ο Άγγελος είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός! Η ατάκα τους για τα παιδιά τους

50f5fd5b-aggelos-latsios-kentriki.webp

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε στην Ελένη: «Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου έγινε πολύ ωραία η σχέση με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Την ίδια στιγμή ήρθε η διάγνωση για το αυτόανοσο, κάπως μέσα μου δημιουργήθηκε μια ασπίδα προστασίας ότι κάτι πρέπει να γίνει. Ξεκίνησα μια διαδρομή και με ψυχανάλυση και με meditation και με διατροφή. Η διατροφή μου έγινε πολύ συγκεκριμένη, δεν έχει άσπρα, δεν έχει ζάχαρη, δεν έχει τίποτα σε σακουλάκι, δεν έχει γάλα, δεν έχει πατάτα. Ένιωσα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν το συνήθισα ή μου αρέσει», με την Ελένη Μενεγάκη να έχει ενστάσεις για τις διατροφικές στερήσεις εκτός εάν της το επέβαλε γιατρός και τότε αποκάλυψε ότι αυτά της τα λέει και ο γιος της, ο οποίος ακολουθεί ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Και έτσι η Ελένη Μενεγάκη μας αποκάλυψε το «μυστικό» του Άγγελου που έχει αλλάξει θεαματικά και δείτε παρακάτω τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του!

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τη διατροφή της και η αναφορά της Μενεγάκη στις διατροφικές συνήθειες του γιου της Άγγελου Λάτσιου.

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη:«Ένα από τα παιδιά μου δεν έβγαινε από το δωμάτιο να κάνει το μάθημά του, κλειδωνόταν και…»

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φώτο με μαγιό, η θεαματική αλλαγή στο σώμα του & το σχόλιο της Ελένης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved