Αναδιώτης: «Δεν µπορώ να διανοηθώ ότι στερούµε από παιδιά το δικαίωµα να πουν "µαµά" ή "µπαµπά''»
Showbiz

Αναδιώτης: «Δεν µπορώ να διανοηθώ ότι στερούµε από παιδιά το δικαίωµα να πουν "µαµά" ή "µπαµπά''»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τις θέσεις του σε ό,τι αφορά την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τονίζοντας τη σπουδαιότητα να έχει ένα παιδί και μητέρα και πατέρα.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για την ευρωβουλή με το κόμμα Νίκη, μίλησε ακόμα μία φορά για τις θέσεις που έχει σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα...

O Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Επικίνδυνη απόφαση, θα μετανιώσουμε...»

Τι θα θέλατε να αλλάξετε στη σηµερινή ελληνική πραγµατικότητα, για το οποίο θα παλέψετε, εάν εκλεγείτε;

Και σε αυτή την περίπτωση θα σας απαντήσω µε ένα σύνθηµα που ακούω συχνά να χρησιµοποιούν στη «Νίκη» και ιδιαίτερα ο κ. Νατσιός: «Η πατρίδα µας έχει ανάγκη από Παιδεία και παιδιά». Θέλω να προστατέψουµε τις αθώες παιδικές ψυχές και να δούµε τις γειτονιές να ξαναγεµίζουν παιδιά, που θα παίζουν µπάλα και δεν θα είναι κολληµένα στις οθόνες των υπολογιστών και των τάµπλετ. Παιδιά που θα αγαπούν το βιβλίο και τη µάθηση και δεν θα τρέφονται µε τον µηδενισµό που τους προσφέρει ο τρόπος ζωής µας. Επίσης, θέλω να δω τους ανθρώπους της βιοπάλης να αποκτήσουν ξανά το χαµόγελο που έχουν χάσει. Τέλος, θέλω όσο µπορώ να βοηθήσω να βρούµε ως χώρα τον προσανατολισµό µας στον τοµέα του Πολιτισµού.

Ποια είναι η γνώµη σας για την τεκνοθεσία των οµόφυλων ζευγαριών;

Πιστεύω ότι τα παιδιά δικαιούνται να µεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον, µε πατέρα και µητέρα, όπως δείχνουν και σοβαρές επιστηµονικές έρευνες. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δύο γονείς. Χρειάζονται ρόλους, πρότυπα, συµπεριφορές, όπως τα όρισαν οι φυσικοί νόµοι. ∆εν µπορώ να διανοηθώ ότι στερούµε από παιδιά το δικαίωµα να πουν «µαµά» ή «µπαµπά». Άλλο πράγµα οι δυσκολίες της ζωής να οδηγήσουν εκεί, άλλο να µην τηρούν οι άνθρωποι σωστά τους διακριτούς ρόλους που έχουν ως πατέρας ή µητέρα και άλλο ο νοµοθέτης να νοµιµοποιεί µια τραυµατική έλλειψη και να την αποδέχεται εξαρχής ως φυσιολογική. ∆εν έχω συναντήσει κανέναν που να θέλει ο ίδιος να µεγαλώσει χωρίς πατέρα ή µητέρα. Ας στηρίξουµε την πατροπαράδοτη οικογένεια και έχουµε να ωφεληθούµε πολλά ως πρόσωπα, ως κοινωνία και ως λαός από αυτό.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved