Μαρτίκας - Ανδριώτου: Το ταξίδι ζωής & οι μαγικές φωτό: «Χάσαμε τα λόγια μας, σταμάτησε ο χρόνος»
Showbiz

Μαρτίκας - Ανδριώτου: Το ταξίδι ζωής & οι μαγικές φωτό: «Χάσαμε τα λόγια μας, σταμάτησε ο χρόνος»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ζουν τον έρωτά τους ταξιδεύοντας και μάλιστα προσφάτως πραγματοποίησαν ένα ονειρικό ταξίδι στην Ισλανδία, το οποίο θα τους μείνει για πάντα αξέχαστο!

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ταξίδεψαν μέχρι την ονειρική Ισλανδία για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Love is in the air! Η Βρισηίδα Ανδριώτου ποζάρει με νυφικό δίπλα στον Μαρτίκα! Ετοιμάζουν κουφέτα;

Martikas

Ο γνωστός φαρμακοποιός κοινοποίησε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και η αλήθεια είναι πως οι εικόνες είναι μοναδικές!

Ολόλευκα τοπία, ονειρικά μέρη και φυσικά το Βόρειο Σέλλας, το οποίο είχε ξεχωριστή θέση στη μαγική αυτή εμπειρία που έζησαν.

Όπως αποκαλύπτουν και οι ίδιοι μέσα από τις αναρτήσεις τους, πρόκειται για ένα ταξίδι το οποίο ήταν πραγματικά ξεχωριστό και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, περιγράφει με απόλυτη λεπτομέρεια κάθε λεπτό που βίωσαν στο ταξίδι τους. Περιγραφές που σε ταξιδεύουν μαζί τους στα απόκοσμα τοπία της Ισλανδίας.

Martikas

«Είμαστε κοντά στο εθνικό πάρκο και σε μια ηφαιστιογενής περιοχή γιατί θα εμφανιστεί το Βόρειο Σέλας! Στις 10:30 περίπου μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, σε μια περιοχή μαύρη απ' τη λάβα, σ' ένα αφιλόξενο παγωμένο τοπίο, εμφανίζεται στον ουρανό και σε απόσταση αναπνοής από πάνω μας ένας χορός χρωμάτων που ξεδίπλωνε σιγά σιγά το μεγαλείο του! Ένα σπάνιο καθηλωτικό υπερθέαμα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Άλλαζε με μια θεαματική ροή σχέδια, χρώματα και ένταση! Μια εκρηκτική παρουσία! Ένα μαγικό κοσμικό γεγονός! Χάσαμε τα λόγια μας, σταμάτησε ο χρόνος και ταξιδέψαμε σ έναν άλλον κόσμο! Άκουγες μέσα στην απόλυτη παγωμένη ησυχία επιφωνήματα θαυμασμού και δέους! Η υποδοχή στην Ισλανδία ήταν καθοριστική! Η ανάγκη για εξερεύνηση πλέον τεράστια!», έγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας κάτω από την πρώτη ανάρτησή του.

Απολαύστε στην παρακάτω gallery τις ονειρικές φωτογραφίες του ζευγαριού στην Ισλανδία:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved