Lord Tzane: Σοκάρουν οι φίλοι του περιγράφοντας τις συνθήκες του θανάτου του – «Έφυγε στο κενό»
Showbiz

Lord Tzane: Σοκάρουν οι φίλοι του περιγράφοντας τις συνθήκες του θανάτου του – «Έφυγε στο κενό»

Lord Tzane - Στις συνθήκες θανάτου του καλού τους φίλου Τζάνε αναφέρθηκαν οι φίλοι του μέσα από το instagram συγκλονίζοντας το διαδιτκυακό τους κοινό.

Οι δύο φίλοι του TikToker που σκοτώθηκε στην Ιταλία, μίλησαν για τη στιγμή που ο νεαρός έχασε τη ζωή του. Πώς έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος και πώς εκείνοι σοκαρισμένοι, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Lord Tzane: Τραγικό θάνατο βρήκε Έλληνας Tik Toker στην Ιταλία – Έπεσε από το μπαλκόνι

«Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα» λέει ο Chris Kogias στην αρχή του βίντεο, μιλώντας για τον αδικοχαμένο TikToker φίλο του, που άφησε την τελευταία πνοή του στην Ιταλία.

tzane-(2).jpg

«Τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία με σκοπό να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιουδήποτε είδους challenge, ούτε κάναμε challenge, ούτε οτιδήποτε ακραίο» περιγράφει και συνεχίζει:

«Αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα από τα σπίτια. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου. Δεν είχε ούτε κάγκελα, ούτε τίποτα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Τζάνε. Δεν κοιτούσε κάτω. Πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό με εμένα να το βλέπω όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

«Τα χάσαμε τελείως. Πάγωσε ο χρόνος, δε μπορούσαμε να καταλάβουμε… Ήμασταν σε κατάσταση σοκ» περιγράφει ο DreamGreek. «Είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός».

https://www.instagram.com/reel/C4pzXxjoSvj/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved