Ελευθερία Αρβανιτάκη - Αφροδίτη Μαθιουδάκη: Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!
Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Αφροδίτη Μαθιουδάκη: Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει δηλώσει πως νιώθει πως τα κατάφερε στον ρόλο της ως μητέρα για τα δύο της παιδιά, την κόρη της Αφροδίτη Μαθιουδάκη και τον γιο της Λεωνίδα. Σίγουρα πάντως, το DNA την έχει ευνοήσει ιδιαίτερα! 

Και αυτό γιατί με την κόρη της, μοιάζουν καταπληκτικά! Μέχρι και τα σγουρά μαλλιά τους είναι ίδια ενώ η λεπτή φιγούρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι εξίσου ίδια με εκείνη της κόρης της.

eleytheria-arvanitaki.jpg

Όταν περπατούν στον δρόμο, δύσκολα θα πιστέψει κανείς πως δεν έχουν κάποια συγγένεια αφού μοιάζουν καταπληκτικά. Μαμά και κόρη φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί ενώ στηρίζουν ιδιαίτερα η μία την άλλη.

Σπάνια όμως θα δει κανείς την Ελευθερία Αρβανιτάκη να αναρτά φωτογραφίες με την κόρη ή τον γιο της αφού προτιμάει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές φωτό με τα παιδιά της στο Instagram που χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο για την προώθηση των επαγγελματικών της και όχι για την προσωπική της ζωή, είναι ελάχιστες.

Πάντως σε συνέντευξή της παλιότερα, είχε πει για τα παιδιά της και τον ρόλο της ίδιας ως μητέρας:

«Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα-παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved