Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε τον να απολαμβάνει το τζακούζι του μέσα στη φύση!
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε τον να απολαμβάνει το τζακούζι του μέσα στη φύση!

Πόσο συχνά συναντά κανείς άνθρωπο να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μέσα σε ένα τζακούζι το οποίο βρίσκεται εν μέσω ενός καταπράσινου τοπίου μέσα στη φύση; 

Σπάνια, είναι η απάντηση αλλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο και το κατάλληλο μέρος για να απολαύσει αυτή την πολυτέλεια.

H no make up Βίκυ Καγιά και ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Αργυρός!

ARGYROS.jpg

Ο τραγουδιστής ανέβασε δύο φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος να απολαμβάνει ένα ζεστό μπάνιο σε ξύλινο τζακούζι. Με αυτές τις δύο φωτογραφίες μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα για το μέλλον του περιβάλλοντος όπου ζούμε.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Η φύση δεν είναι ένα μέρος για να επισκεφθείς, είναι το σπίτι μας! Προστατέψτε το σπίτι μας».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, είχε την πολυτέλεια να απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να βρεθεί κοντά στη φύση για να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, μακριά από όλους και όλα.

Μπορεί να μην αποκάλυψε πού ακριβώς βρισκόταν όμως σίγουρα πρόκειται για έναν πραγματικά παραμυθένιο προορισμό, ειδικά για όσους αγαπούν τη φύση και θέλουν να αναπνέουν καθαρό αέρα αλλά και να θαυμάζουν τις ομορφιές κάθε τόπου. Είτε βρίσκεται στην Ελλάδα πάντως, είτε στο εξωτερικό, το σίγουρο είναι πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα το επισκεφτεί ξανά στο μέλλον καθώς έδειξε να τον μαγεύει η ομορφιά που συνάντησε.

Δείτε παρακάτω τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε ο τραγουδιστής:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved