Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη» - Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της
Showbiz

Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη» - Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου».

Αρχικά, η Χρύσα Ρώπα μίλησε για την κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα αναφέροντας:

Xρύσα Ρώπα: «Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα: στήθος, κοιλιά, κεφάλι»

ropa-kentriki.jpg

«Η κωμωδία τα τελευταία χρόνια έχει αδικηθεί… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τους Ρέππα – Παπαθανασίου… Το σημαντικό στη δουλειά είναι να συνεργάζεσαι με αυτούς που θέλεις και όχι απλά να σου προτείνουν κάποιοι μια δουλειά. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις τηλεοπτικές προτάσεις. Ταυτίζω τη ζωή μου με το θέατρο, η τηλεόραση για μένα είναι πάρεργο».

Στην πορεία της συνέντευξής της αποκάλυψε: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου. Όταν ήμασταν μικροί, λέγαμε, ό,τι δε σε σκοτώνει, σε δυναμώνει. Δεν είναι έτσι. Σε αυτή την φάση, δεν είμαι δυνατή».

«Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα»

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με τις περιορισμένες δουλειές που έχει επιλέξει να κάνει στην τηλεόραση:

«Είναι και λίγο επιλογή. Δεν τρελαίνομαι πια να παίζω σε σήριαλ, σε αυτές τις κωμωδίες. Τρελάθηκα με την «Τούρτα της Μαμάς», το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» και το «Η Οικογένεια Βλάπτει» ή αυτό που θα κάνουμε τώρα. Νιώθεις ότι κάτι γίνεται, μια μαχαιριά στην καρδιά και νιώθεις ότι αυτό θα το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου. Καταρχάς δεν μου πρότειναν. Στη Γαλλία πήγαινα και με έπαιρναν τηλέφωνο και έπαιζα θέατρο».

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υποστήριξε: «Το παιδάκι μου. Όχι δεν έκανε καριέρα. Καριέρα δεν το ονομάζεις αυτό που έκανε ο Τσιμιτσέλης. Αγάπη, κατάθεση, κόπος, προσπάθειες, ανέβαζε το μέτρο. Ο Γιαννάκης είναι πολύ ξεχωριστή περίπτωση».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved