Κατσαφάδος: Οι δύσκολοι τηλεοπτικοί ρόλοι & το ακραίο συμβάν πάνω στο θεατρικό σανίδι που δεν ξεχνά
Showbiz

Κατσαφάδος: Οι δύσκολοι τηλεοπτικοί ρόλοι & το ακραίο συμβάν πάνω στο θεατρικό σανίδι που δεν ξεχνά

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος που εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνει ρόλους πρόκληση και είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο τηλεοπτικό όσο και στο θεατρόφιλο κοινό, σε συνέντευξή του θυμάται τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε τηλεόραση και θέατρο... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός γυρνάει τον χρόνο πίσω και αποκαλύπτει όλους εκείνους τους ρόλους που υποδύθηκε αλλά ήταν ιδιαίτερα απαιτητικοί αλλά και ένα ακραίο περιστατικό στο θέατρο που δεν είχε ευτυχή κατάληξη...

Οι πρώτες δηλώσεις Πολυδερόπουλου μετά την αποκάλυψη Κατσαφάδου ότι τον έδιωξαν από την παράσταση

thodoris-katsafados.jpg

Θοδωρής Κατσαφάδος

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική σκηνή που έχετε γυρίσει στην καριέρα σας;

Πολλές! Και στο «Νησί» που ήμουν τυφλός και δεν έβλεπα τίποτα. Επίσης στην «10η Εντολή» σε κάποια επεισόδια έπρεπε να οδηγώ στην Αθηνών Κορίνθου την ώρα που ερχόντουσαν νταλίκες κατά πάνω μου. Μια άλλη φορά στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» που με κυνηγούσε η Μαριάννα Τουμασάτου με έβαλαν κάτω από ένα σμπαραλιασμένο αμάξι και έμεινα από κάτω 5 ώρες.

- Την αναγνωσιμότητα πώς την βιώνετε;

Μου αρέσει πολύ. Περιαυτολογώ λίγο, αλλά μου αρέσει, γιατί δεν με αναγνωρίζουν μόνο, αλλά μου λένε και ωραία πράγματα. Προχθές πήγαινα για ψώνια και ένας νεαρός ήρθε και μου είπε ότι είμαι ο ηθοποιός που λατρεύει. Με αγαπάνε σαν ηθοποιό και αυτό μου αρέσει.

katsafados.jpg

- Σας συνέβη ποτέ κάτι ακραίο πάνω στη σκηνή;

Ναι, φυσικά. Πριν από κάποια χρόνια μου συνέβη κάτι πολύ άσχημο με έναν υπέροχο ηθοποιό, ο οποίος όμως δεν ήταν υπέροχος σαν άνθρωπος και σαν παρτενέρ. Δεν υπάρχει πια και στη ζωή. Είχα έναν μονόλογο όπου απευθυνόμουν στους θεατές και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και ο κόσμος ήταν συγκινημένος. Ένα βράδυ λοιπόν, ενώ έλεγα τα λόγια μου, έβλεπα τον κόσμο να γελάει και εγώ δεν καταλάβαινα το γιατί, καθώς ήμουν μόνος μου στη σκηνή. Διαπίστωσα την τρίτη μέρα, που εξακολουθούσε να συμβαίνει το ίδιο, πως αυτός ο συνάδελφός μου ήταν πίσω μου και έκανε κωμικά ότι κατουράει σε έναν βράχο. Δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στη σκηνή. Φυσικά τσακωθήκαμε, γιατί μπορεί να είμαι καλό παιδί, αλλά δεν θέλω να ξεπερνιούνται κάποια όρια. Μετά δεν το ξαναέκανε. Οι περισσότερες συνεργασίες μου πάντως ήταν πολύ καλές και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους συναδέλφους μου, τους αγαπάω και με αγαπάνε.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved