Μάνος Πανταζής: Το πρόβλημα υγείας της κόρης του και η εποχή που ήταν ζευγάρι με την Ζυγούλη
Showbiz

Μάνος Πανταζής: Το πρόβλημα υγείας της κόρης του και η εποχή που ήταν ζευγάρι με την Ζυγούλη

Happy Day: Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε ο Μάνος Πανταζής και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που είχε περάσει η κόρη του αλλά και στην εποχή που ήταν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη.

«Είμαι 51 ετών. Τρέχω σχεδόν 10 χιλιόμετρα καθημερινά, προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι. Βοηθάει και το DNA λίγο. Δουλέψαμε πάρα πολύ στο μόντελινγκ, ήταν το βασικό μου επάγγελμα. Αν αποφάσιζα να ασχοληθώ περαιτέρω με αυτό, θα έπρεπε να ζω στο εξωτερικό, να ταξιδεύω πολύ. Η οικογένεια ήταν όμως ο πρωταρχικός μου σκοπός.

Οι κόρες του Μάνου Πανταζή είναι δύο άγγελοι! Η ομοιότητά τους μαζί του!

pantazis.jpg

Έχω ανεξίτηλες εμπειρίες από συνεργασίες με Βερσάτσε, Φερέ, Γκαρτιέ, Γκοτιέ, Αρμάνι. Τον Αρμάνι όταν τον γνώρισα πρώτη φορά, είχα ξεχάσει το book μου, οπότε δεν είχα κάτι να του δείξω. Του λέω: “αυτός είμαι, η απόφαση δική σας”. Ευτυχώς με πήρε στο σόου του. Το ίδιο βράδυ μας πήρε με τη λιμουζίνα του για να παρακολουθήσουμε τη συναυλία των U2 στο Olympico της Ρώμης. Είδα από κοντά τη Μαντόνα», είπε ο Μάνος Πανταζής και συνέχισε:

«Σκοτεινή πλευρά δεν υπήρξε, αν δεν ήθελες εσύ ο ίδιος να υπάρξει. Κάθε άνθρωπος έχει φραγμούς, όρια και είναι πάρα πολύ εύκολο να τα απορρίψεις, χωρίς να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Κάποιοι φίλοι μου, που έκαναν κακές επιλογές, είχαν μετά σοβαρά ψυχολογικά θέματα, γιατί έκαναν πράγματα που δεν ήθελαν και τα μετάνιωσαν».

Σε άλλο σημείο είπε: «Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη δεν υπήρχαν τα social. Οπότε βγαίναμε έξω και πάντα υπήρχε κάποιος φωτογράφος ή μια κάμερα. Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι. Ο κόσμος δεν μας έβλεπε τόσο εύκολα. Γινόμασταν εξώφυλλο στα περιοδικά. Η σχέση μας δεν επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα».

Τέλος είπε για την οικογένειά του: «Οι κόρες μου δεν μου κάνουν ερωτήσεις για το παρελθόν. Δεν έχουν δει τίποτα ακόμα από εμένα. Είχα πάει σε μια καμπάνια με την μεγάλη μου κόρη και με ρωτούσε γιατί με φωτογραφίζουν συνέχεια. Δεν είχα κάτι να της εξηγήσω και να την μπερδέψω. Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με την κόρη μου. Είχε άπνοιες και έκανε χειρουργείο. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για βελτίωση της υγείας της και τη μετέπειτα πορείας της στη ζωή. Παντρεύτηκα στο κατάλληλο timing. Θα ήθελα όμως να είχα κάνει νεότερος τα παιδιά μου, αλλά είμαι full time μπαμπάς και χαίρομαι».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Πανταζής: Η ηλικία, η πρόταση για το survivor και οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού

Φιλιούνται παθιασμένα κοινή θέα αλλά δεν είναι νέο ζευγάρι! Είναι παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved