«I miss that girl», γράφει η Βίσση και μοιράζεται μια ασπρόμαυρη φωτό της με όλα τα facts της εποχής
Showbiz

«I miss that girl», γράφει η Βίσση και μοιράζεται μια ασπρόμαυρη φωτό της με όλα τα facts της εποχής

Το χρόνο πίσω γύρισε η Άννα Βίσση και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν της.

Μια εικόνα με όλα τα facts της εποχής. Κοντοκουρεμένο μαύρο μαλλί, δερμάτινο τζάκετ, ελάχιστο μακιγιάζ… Αυτό όπως γράφει είναι το κορίτσι που της λείπει!

Βίσση – Καρβέλας: Ο άγνωστος καβγάς για το τραγούδι «Δώδεκα»: «Με παράτησε κι έφυγε»

760b978a-anna-vissi.jpg

Και σίγουρα μια τέτοια φωτογραφία θα της θυμίζει εκείνες τις στιγμές που αναπολεί σήμερα. "Μου λείπει αυτό το κορίτσι", γράφει.

Σίγουρα όμως αν όντως γύρισε το χρόνο πίσω πάλι θα ζούσε όλη αυτή την επιτυχία μιας που το άστρο της και πάλι θα την ακολουθούσε.

«Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου. Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά. Κρατάω και ισορροπίες», έχει πει η ίδια για τα μυστικά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved