Τζαν Γιαμάν: «Έχασα 10 κιλά σε 30 μέρες» - Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνισή του
Instagram / canyaman
Showbiz

Τζαν Γιαμάν: «Έχασα 10 κιλά σε 30 μέρες» - Η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνισή του

Θυμάστε τον Τζαν Γιαμάν που είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός θεός»; Ο πρωταγωνιστής έχασε 10 κιλά και είναι αγνώριστος!

Ο ηθοποιός ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με το καλογυμνασμένο σώμα του, έχασε δέκα κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα για τις ανάγκες του επόμενου ρόλου του που θα υποδυθεί τον “Sandokan“.

Τζαν Γιαμάν: Ο «φτερωτός θεός» μας συστήνει τη μαμά του!

canyaman.jpg

Ο Τζαν Γιαμάν ανέβασε μια ημίγυμνη φωτογραφία του στο Instagram, θέλοντας να δείξει στους followers του τη μεγάλη απώλεια κιλών, τονίζοντάς τους πως είναι υγιής και πως ο λόγος που τον οδήγησε σε μία τέτοια αλλαγή είναι ο νέος του ρόλος και όχι κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Πώς έχασα 10 κιλά σε 30 μέρες; Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του “Violet Like the Sea 2” κι εκμεταλλευόμενος λίγες μέρες άδεια και τα Χριστούγεννα, αποφάσισα να επιστρέψω στο πατρικό μου ώστε να μπορέσω να περάσω λίγο χρόνο με τους γονείς μου, την οικογένεια και άλλους ανθρώπους κοντά μου. Έπρεπε να ξεκουραστώ λίγο και να αποφορτιστώ, ποτέ δεν υπερβάλλω όμως! Ήθελα και εγώ να απολαύσω την τουρκική κουζίνα που μου έλειψε τόσο πολύ.

Ήξερα ότι κατά την επιστροφή μου στη Ρώμη θα είχα σκληρή δουλειά, μια ριζική αλλαγή συνηθειών για να προετοιμαστώ για τον επόμενο χαρακτήρα: τον Sandokan!

Και κάπως έτσι ήταν: μόλις γύρισα, άρχισα να ασχολούμαι. Πρώτος στόχος ήταν η επίτευξη του ιδανικού βάρους για τον χαρακτήρα και στη συνέχεια η εστίαση στις ψυχικές πτυχές. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, μέσα σε ένα μήνα έχασα σχεδόν 10 κιλά, κάτω από 94,5 κιλά στα 85 κιλά.

can-yaman21.jpg

Ήταν, και είναι, μια ιδιαίτερα έντονη φάση, έχω αφαιρέσει πολλές απολαύσεις από τη ζωή, πρέπει να γυμνάζομαι 2 ή 3 φορές την ημέρα και να κάνω διαλειμματική νηστεία, 16:8, κρατώντας τις θερμίδες πολύ χαμηλές.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως: παρά το γεγονός ότι είμαι εξαντλημένος είμαι απόλυτα υγιής, αναζωογονημένος, αποτοξινωμένος και ελαφρύς, αλλά πάνω από όλα πολύ ικανοποιημένος. Προφανώς όλα συμβαίνουν με τη συνεχή παρακολούθηση σοβαρών και ικανών επαγγελματιών.

Τελικά, αυτό κάνουν οι ηθοποιοί: μεταμορφώνονται με αφοσίωση όταν χρειάζεται και διαμορφώνονται κατά καιρούς στον νέο ρόλο. Εν συντομία, θα συνεχίσω να φουσκώνω μέχρι να φτάσουμε στον τέλειο Sandokan που έχουμε θέσει για τους εαυτούς μας.

Πάντως ομολογώ ότι σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από τον κανόνα και θα τρώω ό,τι θέλω, ελπίζοντας να σταματήσω τον εαυτό μου…

Σας ζητώ να συνεχίσετε να με υποστηρίζετε όπως κάνατε πάντα. Μια αγκαλιά. Τα λέμε σύντομα», ανέφερε ο Τζαν Γιαμάν.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved