Τζαν Γιαμάν: Θυμάστε τον κούκλο από τον «Φτερωτό Θεό»; Δείτε τι κάνει σήμερα
Showbiz

Τζαν Γιαμάν: Θυμάστε τον κούκλο από τον «Φτερωτό Θεό»; Δείτε τι κάνει σήμερα

Όλοι τον γνωρίσαμε μέσα από το «Φτερωτό θεό», την τουρκική σειρά και... τον ερωτευτήκαμε. Ο Τζαν Γιαμάν, που έφυγε από την Τουρκία για να κυνηγήσει μια διεθνή καριέρα, πρωταγωνιστεί πλέον στην αμιγώς ιταλική παραγωγή «Viola come il mare».

Το «Viola come il mare» είναι η νέα μεγάλη επιτυχία της εταιρείας Lux Vide, γι’ αυτό και ο παραγωγός Λούκα Μπερναμπέι έσπευσε να δηλώσει πως οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν ήδη το δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά δράσης, η οποία παρουσιάστηκε και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας, με τον Τζαν Γιαμάν και τη συμπρωταγωνίστριά του, Φραντζέσκα Κιλέμι -Μις Ιταλία το 2003- να κυκλοφορούν με βαπορέτο στα κανάλια της «γαληνοτάτης» και να δίνουν συνεντεύξεις στα μίντια.

Όσο για την πρεμιέρα της, στο CANALE 5, όπου είχε προβληθεί και ο «Φτερωτός θεός», σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας μπροστά στην οθόνη πάνω από 3.500.000 τηλεθεατές.

Η υπόθεση της σειράς

Η Βάιολετ Βιτάλε, μια πανέμορφη και άκρως γοητευτική γυναίκα και δημοσιογράφος μόδας, μετακομίζει από το Παρίσι πίσω στο Παλέρμο, προκειμένου να αναζητήσει τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Η Βάιολετ, όμως, έχει και ένα ιδιαίτερο χάρισμα που κρατά κρυφό: όταν κοιτάζει κάποιον, βλέπει χρώματα να αναδύονται ανάλογα με τα συναισθήματά του, δηλαδή το φόβο, τη χαρά ή τον πόνο. Με τον καιρό, αναπτύσσει και την ικανότητα να κατανοεί την αληθινή νοοτροπία των ανθρώπων που συναντά. Πέρα, όμως, από αυτή της την ικανότητα, που ονομάζεται «συναισθησία», κρύβει το μυστικό της, δηλαδή τον πραγματικό λόγο για τον οποίο επέστρεψε στο Παλέρμο. Χωρίς να αποκαλύπτει την αληθινή της ταυτότητα, ξεκινά να εργάζεται σε ένα διαδικτυακό σάιτ ως αστυνομική ρεπόρτερ και έτσι γνωρίζει τον Φραντζέσκο Ντεμίρ, επιθεωρητή της αστυνομίας, ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στην έρευνα και όχι ιδιαίτερα μεγάλη εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος. Σιγά σιγά, οι δυο τους αρχίζουν να συνεργάζονται σε διάφορες υποθέσεις δολοφονιών, αναζητώντας τους ενόχους, ο καθένας φυσικά με το δικό του τρόπο.

Ο Τζαν... μένει στην Ευρώπη

Όπως όλα δείχνουν, ο Τζαν Γιαμάν δεν πρόκειται να επιστρέφει σύντομα στην Κωνσταντινούπολη -τουλάχιστον όχι για επαγγελματικούς λόγους. Κι αυτό διότι, πέρα από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην άνοιξη, ετοιμάζεται και για το νέο του ρόλο στη σειρά εποχής «Sandokan», επίσης σε παραγωγή Lux Vide, ενώ έχει ήδη υπογράψει συνεργασία με την πλατφόρμα DISNEY+ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή «ΕΙ Turco». Εκτός, όμως, των τηλεοπτικών του δραστηριοτήτων, στα τέλη του Νοεμβρίου κυκλοφόρησε το πρώτο του άρωμα, που λέγεται «Mania», ενώ παράλληλα «τρέχει» η συνεργασία του με το διάσημο ιταλικό οίκο Dolce & Gabbana.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved