Τρεις μήνες χωρίς τον Βασίλη Καρρά - Το μνημόσυνο στη Χαλκιδική σε στενό οικογενειακό κύκλο!
Showbiz

Τρεις μήνες χωρίς τον Βασίλη Καρρά - Το μνημόσυνο στη Χαλκιδική σε στενό οικογενειακό κύκλο!

Τρεις ολόκληροι μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Βασίλης Καρράς άφηνε την τελευταία του πνοή, κάνοντας φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο! 

Ο αξέχαστος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τις γιορτινές μέρες και βύθισε στην απόλυτη θλίψη όλους όσοι τον αγάπησαν και τον ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης του καριέρας.

Χρυσοχοΐδης για Καρρά: Η υπόσχεση που του έδωσε, αλλά δεν πρόλαβε - Τα στέκια & οι συνήθειές του

DSC_7273.jpg

Σήμερα (31/3) έγινε το μνημόσυνο τριών μηνών από την οικογένειά του, στην Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.

Επιθυμία της γυναίκας του και της κόρης του ήταν αυτές τις στιγμές να τις μοιραστούν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο αφού καμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον χαμό του.

0H6A6638.jpg

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όλοι πίστευαν πως ο Βασίλης Καρράς θα κατάφερνε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και θα ανέκαμπτε, για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες πριν πεθάνει αντιμετώπιζε τον καρκίνο με θάρρος, όμως ο κορονοϊός από τον οποίο νόσησε, του έδωσε το πιο δυνατό χτύπημα από το οποίο δεν κατάφερε να συνέλθει.

BK-10.jpg

Η σύζυγος και η κόρη του ακόμα δεν μπορούν να συμβιβαστούν στην ιδέα ότι ο Βασίλης τους δεν είναι πια μαζί τους.

Σήμερα, οι άνθρωποι που τον αγάπησαν πολύ ήταν εκεί για να τον μνημονεύσουν και να θυμηθούν παλιές ευτυχισμένες στιγμές μαζί του...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved