Αποκλειστικό-Μέγκι Ντρίο: Ο λόγος του χωρισμού από τον τοξικό σύντροφό της και η κατάψυξη ωαρίων
Showbiz

Αποκλειστικό-Μέγκι Ντρίο: Ο λόγος του χωρισμού από τον τοξικό σύντροφό της και η κατάψυξη ωαρίων

Δύσκολη είναι αυτή η περίοδος για τη Μέγκι Ντρίο καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές εβδομάδες η ίδια βρέθηκε ξανά στην Αλβανία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Το μοντέλο χρειάστηκε να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα με αφορμή το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική δυσκολία αφού όπως αποκαλύπτει στο gossip-tv, χώρισε από τον τοξικό σύντροφό της καθώς εκείνος δεν ήθελε να κάνουν παιδί.

Αποκλειστικό-Μέγκι Ντρίο:Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της & η επιστροφή στην Αλβανία 15 χρόνια μετά

Η Μέγκι δήλωσε στο gossip-tv: «Βίωσα τρία δύσκολα χρόνια με τον πρώην σύντροφό μου και ο λόγος που αποφάσισα να δώσω τέλος σε μία τοξική σχέση ήταν επειδή δεν ήθελε να κάνουμε παιδιά αλλά και λόγω της συμπεριφοράς του το τελευταίο διάστημα.»

1675185626349-454125473-ntrio.jpg

Ακόμη μας μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων:«Πρόσφατα έκανα κάποιες δηλώσεις και έχω δεχτεί μηνύματα από ανθρώπους που με ρωτάνε για την κατάψυξη ωαρίων αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσω οικογένεια στο μέλλον. Είμαι 31 ετών και ναι θέλω να γίνω μητέρα. Έχω μιλήσει με τον γυναικολόγο μου για το ζήτημα και ο ίδιος μου έχει πει ότι είμαι υγιέστατη. Μετά τα 35 συνήθως μία γυναίκα μπορεί να κάνει κατάψυξη ωαρίων.»

Μέγκι Ντρίο: «Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Έξω φρενών η Ραμόνα: «Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, να μάθετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις»

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μη μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ! Η Ραμόνα ντύνεται σαν μούμια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved