Στο μυαλό του Νίκου Καρβέλα! Η «Αννούλα», ο λόγος που παντρεύτηκε την Πάνια & η νέα του σύντροφος!
Showbiz

Στο μυαλό του Νίκου Καρβέλα! Η «Αννούλα», ο λόγος που παντρεύτηκε την Πάνια & η νέα του σύντροφος!

Ο Νίκος Καρβέλας παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη και την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με αφορμή το βιβλίο του «Νοοσοφία».

Στη συνέντευξή του στο Mega, ο συνθέτης, στιχουργός αλλά και συγγραφέας μίλησε για όλους και για όλα με το δικό του τρόπο.

Καρβέλας - Η απίθανη συνέντευξη στην Κορομηλά 25 χρόνια πριν από τη Λυμπεράκη: «Είναι όλοι δήθεν»

karvelas-limperaki.jpg

Το στιλ κι οι ατάκες του, ήταν αδύνατον να μην προκαλέσουν συζητήσεις. Συγκεντρώσαμε τα highlights μιας συνέντευξης που συζητήθηκε όσο καμία άλλη τον τελευταίο καιρό, για όσους δεν την είδαν ή δεν την άκουσαν ή για όσους θέλουν να σταθούν σε κάποια σημεία των όσων είπε...

Για την Άννα Βίσση: «Ήταν πάντα ο άνθρωπός μου»

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας το βράδυ της Δευτέρας 1/4, δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην Άννα Βίσση.

vissi-karvelas-petras-2023.jpg

Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος, καλλιτεχνικά, η Άννα Βίσση, είναι το άλλο του μισό. Καμία δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που έχει κάνει η ίδια, όπως τόνισε.

«Αν δεν είχε διασταυρωθεί ο δρόμος μας, πού θα ήμουν καλλιτεχνικά;

Θεωρώ ότι καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια -και όχι μόνο τραγουδίστρια- δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα. Γι' αυτό και ποτέ δεν άλλαξα... Της έλεγα "Αννούλα θα κάνουμε αυτό", θα κάνουμε το άλλο. Ήταν παντού. Ήταν ο άνθρωπός μου», είπε ο Νίκος Καρβέλας για την καλλιτεχνική του μούσα που κάποτε υπήρξε και γυναίκα του και μαζί απέκτησαν την κόρη τους, Σοφία Καρβέλα.

Αποκάλυψε γιατί παντρεύτηκαν με την Πάνια

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του Αννίτα Πάνια, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ανδρέα.

Ο ίδιος, εξήγησε, μεταξύ άλλων και τον λόγο που παντρεύτηκε μαζί της παρ' όλο που ουσιαστικά είναι κατά του γάμου και ήδη είχε κάνει έναν γάμο που, όπως είπε, είχε μετανιώσει, με την Άννα Βίσση.

karvelas-pania.jpg

«Επίτρεψέ μου. Έχω ένα χιούμορ εμπριμέ. Δηλαδή θες να μου πεις τώρα ότι εγώ έκανα θρησκευτικό γάμο σοβαρά; Αυτό που έκανα, δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Δύο γάμους έχω κάνει. Με την Άννα με οδήγησε κάτι αλλοπρόσαλλο μέσα στις βλάβες του εγκεφάλου που με οδήγησε να το κάνω και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα.

Το έκανα και με την Αννίτα, γιατί ήθελα να δω το πρόσωπο της μάνας της και του πατέρα της να γελάνε. Διασκέδαζα πάρα πολύ, γιατί η Αννιτούλα είναι ένα πολύ περίεργο κορίτσι και πίστευαν ότι δεν θα έκανε ούτε παιδάκι και όταν είδαν ότι είναι με αυτόν τον τρελό και θα κάνει παιδί, είπα να τους δώσω όλο το πακέτο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας.

Έχει παντρευτεί με την Έλενα Φερεντίνου;

Στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Νίκος Καρβέλας ρωτήθηκε για την τωρινή του σύντροφο και μητέρα του μικρότερου γιου του.

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί», είπε ο Νίκος Καρβέλας και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται, χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι, η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα».

karvelas-ferentinou.jpg

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη αντίδραση της Νίκης Λυμπεράκη μετά την επεισοδιακή συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα

Καρβέλας σε Λυμπεράκη: «Η συζήτηση είναι απογοητευτική. Λες τα ίδια όπως όσοι κιτρινίζουν»

Καρβέλας: Αυτός είναι ο 2ος όρος που έθεσε για να μιλήσει στη Λυμπεράκη, εκτός από τη live μετάδοση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved