Αντωνά-Σοϊλέδης:Όταν τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό-Η ατάκα για τον γάμο στην πρεμιέρα του Survivor
Showbiz

Αντωνά-Σοϊλέδης:Όταν τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό-Η ατάκα για τον γάμο στην πρεμιέρα του Survivor

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Μαρία Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου, ο Κώστας Φραγκολιάς, που είναι φίλος τους..

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά που θα ήταν και κουμπάρος του ζευγαριού, τι συμβαίνει ανάμεσά τους, με το πρώην μοντέλο να κάνει λόγο για μία κρίση που προέκυψε από τότε που η Μαρία Αντωνά επέστρεψε από το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε: «Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση» και αμέσως μετά προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το τι έλεγε η Μαρία Αντωνά για τον γάμο τους.

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σοϊλέδη - Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι ξέρω»

soiledis-antona-(1).jpg

Αντωνά-Σοϊλέδης

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το επικοινωνήσει αυτό, αν είναι μόνιμο. Δεν το ξέρω . Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο όπως ότι ας πούμε τσακώθηκαν. Ο προσωρινός -θα πω εγώ- χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία ούτε τσακώθηκαν. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους».

«Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε» έλεγε ο Σοϊλέδης τον Δεκέμβριο

Η ατάκα της Μαρίας Αντωνά στην πρεμιέρα του Survivor 2024 - Όταν τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό

Ήταν Κυριακή 7 Ιανουαρίου όταν το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και ο παρουσιαστής υποδέχτηκε για πρώτη φορά τις δύο ομάδες στην παραλία.

Η Δώρα Νικολή από την ομάδα των Μαχητών είχε πει πως τα τελευταία χρόνια ράβει νυφικά και βαφτιστικά ρούχα, κάτι που έδωσε αφορμή στον Γιώργο Λιανό να ρωτήσει τη Μαρία Αντωνά για τον γάμο που προγραμματίζει με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Το έχω ράψει το νυφικό μου, απλά δεν έχω προλάβει να το βάλω. Η ντουλάπα δεν έχει πλέον ρούχα θέλω να ξέρεις. Θα το πάρω τέτοιο παιδί; Δεν τον κοροϊδεύω, τον αγαπάω πολύ και το ξέρεις», απάντησε η Μαρία Αντωνά.

«Θα φάμε κουφέτα, όλο το μπουφέ θα φάμε, όχι μόνο τα κουφέτα», σχολίασε η πρώην παίκτρια του Survivor 2024.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved