Πατέρας Ξανθόπουλου: «50 τηλέφωνα έχω πάρει & δεν απαντά η οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε»
Showbiz

Πατέρας Ξανθόπουλου: «50 τηλέφωνα έχω πάρει & δεν απαντά η οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε»

Το πρωινό: O πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στο Πρωινό για τη ψυχολογική κατάσταση του γιου του μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα και ανέφερε  ότι έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε.

Ο πατέρας του τραγουδιστή ανέφερε στο Πρωινό: «Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντούσαν! 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα»!

Και πρόσθεσε: «Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν»!

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξεκίνησε η πραγματογνωμοσύνη και η δικογραφία για το δυστύχημα

Ο πατέρας του 19χρονου, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο είπε στο Πρωινό μεταξύ άλλων: «Κάθε μέρα και χειρότερα, νομίζουμε ότι θα ξανάρθει… Η γυναίκα μου είναι με φάρμακα… Ποτέ (δεν επικοινώνησε μαζί μας ο Γιάννης Ξανθόπουλος) και ούτε θέλω. Ούτε να τους γνωρίσω, ούτε να μας γνωρίσουν»!

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης είπε μεταξύ άλλων: "Έγινε προσπάθεια από τον Γιάννη Ξανθόπουλο να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των εμπλεκομένων".

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέα καταγγελία για το τροχαίο και πολύ σοβαρά ερωτήματα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θανατηφόρο τροχαίο

J2US: Οριστικά εκτός ο Γιάννης Ξανθόπουλος; Τι θα γίνει μετά την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved