Ελισάβετ Σπανού - Βίντεο: Κάνει τα... αποκαλυπτήρια της φουσκωμένης κοιλίτσας της στο 8ο μήνα!
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού - Βίντεο: Κάνει τα... αποκαλυπτήρια της φουσκωμένης κοιλίτσας της στο 8ο μήνα!

Στην τελική ευθεία πριν υποδεχτεί την κόρη της βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού η οποία φαίνεται πως το διασκεδάζει τώρα που μένουν μόλις λίγες εβδομάδες πριν την πάρει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά.

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της από τις πρώτες κιόλας μέρες της, ετοιμάζεται για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάτι που ήταν όνειρο ζωής για την ίδια, όπως έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της.

Ελισάβετ Σπανού: Η φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει στον 7ο μήνα

https://www.instagram.com/reel/C5nWY8LIrmL/

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι «η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας». Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό.

elisavet_spanou_1709462501_3315534224729161236_28607568.jpg

Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί» είχε παραδεχτεί πριν από λίγο καιρό η μέλλουσα μανούλα η οποία πλέον ετοιμάζεται για το μαιευτήριο και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved