Fame Story – Γιώργος Χρήστου: Αγνώριστος 21 χρόνια μετά! Πού είναι και τι κάνει σήμερα;
Showbiz

Fame Story – Γιώργος Χρήστου: Αγνώριστος 21 χρόνια μετά! Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου από το Fame Story; Αγνώριστος στα 46 του χρόνια

Ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Πάτρα, συμμετείχε στο Fame Story 2 και δεν είχε καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα.

Κατέλαβε τότε την 4η θέση όμως είχε αγαπηθεί από το κοινό και έκανε τη δική του καριέρα μετά το τέλος του μουσικού ριάλιτι. Το 2003 ο τραγουδιστής ήταν 26 χρόνων και σήμερα είναι 46.

xristou-682x384.jpg

Ο Γιώργος Χρήστου, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην συνεχίσει το τραγούδι ωστόσο διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Πλέον, είναι πραγματικά αγνώριστος. Έχει γκριζάρει και είναι γεμάτος τατουάζ όμως παραμένει όμορφος και εντυπωσιακός. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και τα σπορ όπως το σκι και οι καταδύσεις. Ο 45χρονος επιχειρηματίας που τραγουδάει μόνο επιλεκτικά σε live εμφανίσεις κι έχει αποσυρθεί από τη δισκογραφία

«Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο για έναν καλλιτέχνη να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Η δουλειά αυτή έχει ups & downs, έχουμε παραδείγματα πολύ σημαντικών καλλιτεχνών που κάποια στιγμή στη καριέρα τους έκαναν κοιλιά. Όσον αφορά εμένα, κάποιες λάθος συνεργασίες και αποφάσεις με έκαναν αυτά τα δύο χρόνια να μην θέλω να δουλέψω, that’s it.. απλά.», είχε πει σε μια από τις παλαιότερες συνεντεύξεις του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved