Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους - Πότε θα γίνει;
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους - Πότε θα γίνει;

Σε ρυθμούς προετοιμασιών για τη βάφτιση του γιου τους έχουν μπει η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο μικρός τους έγινε ενός έτους και ετοιμάζεται να κάνει το μπλουμ στην κολυμπήθρα. 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το ζευγάρι επιθυμεί να βαφτίσει τον γιο του μέχρι το τέλος της άνοιξης, καθώς αργότερα η Ελένη Φουρέιρα έχει σκοπό να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα βήματα του γιου της και το group therapy για... μαμάδες!

Όπως αποκαλύπτει και η Real Life, η βάφτιση έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία, η οποία θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου.

Οι νονοί του μικρού όμως θα είναι δύο και πρόκειται για πολύ δικούς της ανθρώπους, τον Πέτρο Τσαπαρδώνη αλλά και τον πολύ καλό φίλο της τραγουδίστριας και προσωπικός της βοηθός, ο Βασίλης Σιμσιρίκης.

Όσο για το αν το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει μαζί με τη βάφτιση και τον γάμο του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει καθώς οι δύο ερωτευμένοι θέλουν να παραμείνουν όπως είναι.

Σε ό,τι αφορά τώρα το όνομα που θα πάρει ο μικρός, η οικογένεια δεν θέλει να αποκαλυφθεί τίποτα ακόμα.

Μετά τη βάφτιση, το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για συγγενείς και φίλους που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved