Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα βήματα του γιου της και το group therapy για... μαμάδες!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Τα πρώτα βήματα του γιου της και το group therapy για... μαμάδες!

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της κι έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της και στον γιο της, ο οποίος έκανε τα πρώτα του... βήματα!

Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία ετοίμασαν τα γενέθλια του μικρού γιου τους, ώστε να σβήσει το πρώτο του κερί στην τούρτα ανάμεσα σε ανθρώπους που τον αγαπούν και τον νοιάζονται.

Αλμπέρτο Μποτία: Στο χειρουργείο ο αγαπημένος της Φουρέιρα - Τι συνέβη;

Η Ελένη Φουρέιρα αφού δημιούργησε πανικό στα social media με τα πρώτα γενέθλια του γιου της, επέστρεψε με ένα γλυκύτατο story, μέσα από το οποίο μας αποκάλυψε πως το παιδάκι της έκανε τα πρώτα του βήματα!

Πρόκειται για το πρώτο στιγμιότυπο με τον γιο της να στηρίζεται στα πόδια του και μπορούμε να φανταστούμε τη συγκίνηση της αγαπημένης μας μανούλας.

foureira.png

Το group therapy με την 5 minute mum

Η Ελένη Φουρέιρα δείχνει να απολαμβάνει την μητρότητα, καθώς σε κάθε ευκαιρία λατρεύει να περνά χρόνο με τον μονάκριβο γιο της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια συνεργάστηκε με την 5 minute mum σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο το οποίο έγινε viral στο λεπτό!

Οι δύο μαμάδες μέσα από ένα απολαυστικό - ολιγόλεπτο βίντεο έδειξαν πώς είναι η ζωή μιας σύγχρονης μαμάς, η οποία δεν έχει χρόνο ούτε για ύπνο, σε ένα... group therapy!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved