Ανδρεόπουλος: Έφυγε από το Σπίτι του Ηθοποιού-Πού είναι & τι κάνει σήμερα ο Τίμος Δράκος της Λάμψης
Showbiz

Ανδρεόπουλος: Έφυγε από το Σπίτι του Ηθοποιού-Πού είναι & τι κάνει σήμερα ο Τίμος Δράκος της Λάμψης

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του Νίκου Φώσκολου «Η λάμψη». Ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος, έπειτα από έναν και πλέον χρόνο που φιλοξενήθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού, αποφάσισε να πάρει πάλι τα ηνία της ζωής του, να φύγει από το ίδρυμα της Άννας Φόνσου, να νοικιάσει δικό του σπίτι και να αλλάξει τα πάντα στη ζωή του!

Ήταν Χριστούγεννα του 2022, όταν η «Espresso», με τη σύμφωνη γνώμη της προέδρου Aννας Φόνσου και όλων των φιλοξενούμενων του ιδρύματος, έκανε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στη στέγη των ηθοποιών, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί που καλλιτέχνες με οικονομική ανέχεια «έχουν βρει τη θαλπωρή του ιδρύματος.

Η εφημερίδα είχε συναντήσει εκεί και τον περίφημο «γιο» του Γιάγκου Δράκου, από τη θρυλική σειρά «Η λάμψη». Γαλήνιος, γεμάτος ευαισθησίες και έχοντας δίπλα του τον πολυαγαπημένο του σκύλο, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος δεν είχε αρνηθεί να μας ανοίξει την καρδιά του και να μας μιλήσει. Ο ρόλος του στη θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου ήταν καθοριστικός για τον ηθοποιό Ανδρέα Ανδρεόπουλο. Εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς το 1992, στις αρχές του δεύτερου κύκλου, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Τάκη Ανούση, που ερμήνευε τον ρόλο του μικρού γιου του Γιάγκου Δράκου στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αποχώρησε από τη «Λάμψη» το 1996, στο τέλος του πέμπτου κύκλου, έπειτα από μία διαφωνία με τον σκηνοθέτη σχετικά με τη σεναριακή εξέλιξη του ρόλου. Αν και έπαιξε σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η «Λάμψη» τον σημάδεψε και έμεινε στο μυαλό όλων των Ελλήνων. Ωστόσο, το 2021 η οικονομική δυσπραγία τού χτύπησε την πόρτα. Μαθαίνοντας για το πρόβλημά του, η Αννα Φόνσου τού άνοιξε την αγκαλιά της και τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού», όπου έμενε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τότε, στο αφιέρωμα αυτό, ο ίδιος είχε αποφασίσει για πρώτη φορά να μιλήσει δημοσίως.

«Η ζωή μας είναι μια όμορφη περιπέτεια, γεμάτη με εκπλήξεις. Η δική μου ζωή ούτε ξεκινάει από τη “Λάμψη” ούτε καταλήγει στη “Λάμψη”. Υπάρχουν πολλοί ενδιάμεσοι σταθμοί. Εμείς οι ηθοποιοί που είμαστε αυτόνομοι άνθρωποι, το μόνο που κάνουμε είναι να παλεύουμε με το επάγγελμα του ηθοποιού, που είναι σκληρό και δύσκολο. Είναι όμως όμορφο. Εγώ το επάγγελμά μου δεν το έχω εγκαταλείψει, ούτε και εκείνο με εγκατέλειψε. Πέρυσι δούλευα σε ένα σίριαλ με μεγάλη επιτυχία, στις “8 λέξεις”. Πρέπει να πω και κάτι το οποίο παρεξηγεί ο πολύς κόσμος: όταν ένας ηθοποιός χάνεται για ένα διάστημα, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει και το επάγγελμά του» είναι οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού, ο οποίος έχει συντροφιά παντού τον σκυλάκο του.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Η σπουδαία καριέρα, τα οικονομικά ζόρια και η ζωή στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

andreopoulos200442.jpg

Σκαναμπεβάσματα

«Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή και στο επάγγελμα κάθε ανθρώπου. Σκεφτείτε ότι όσο δεν βρισκόμουν στην τηλεόραση έκανα παραστάσεις σε όλα τα θέατρα στην Ελλάδα. Δεν ήμουν ποτέ ηθοποιός μόνο της τηλεόρασης, πλην των νεανικών μου χρόνων, όταν έκανα κατά κόρον τηλεόραση. Ομως ένας ηθοποιός που παίζει συνεχώς στην τηλεόραση τυποποιείται. Εγώ έβγαλα χρήματα από το επάγγελμα. Δεν έγινα ποτέ πλούσιος. Ζούσα αξιοπρεπώς. Τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες αναποδιές και ατυχίες, που δεν θα ήθελα να τις αναφέρω δημοσίως» συνεχίζει την αφήγησή του χαμηλώνοντας τα μάτια του.

«Στο Σπίτι του Ηθοποιού ζω περίπου έναν χρόνο. Εδώ μέσα νιώθω τη ζεστασιά και τη θαλπωρή. Ομως δεν μπορώ να πω ότι νιώθω σαν τη ζεστασιά του δικού μου, πατρικού σπιτιού. Φιλοξενούμαι. Δεν μπορείς να ανταλλάξεις έτσι εύκολα τα συναισθήματα. Για την Αννα Φόνσου έχουν μιλήσει η ίδια η ιστορία και η αγάπη του κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι η Αννα με έψαξε και με βρήκε όταν της είπαν ότι είχα πρόβλημα… Η Αννα είναι ένα πλάσμα που δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κανένα άλλο. Μακάρι, να πάω στα χρόνια της και να έχω τη μισή από την ενέργειά της» είχε καταλήξει συγκινημένος τότε.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον ηθοποιό για τη νέα αυτή σελίδα που άνοιξε στη ζωή του, επιβεβαίωσε ότι έφυγε από το ίδρυμα, ωστόσο δεν ήθελε να επικεντρωθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, ο ηθοποιός έχει πλέον το δικό του διαμέρισμα στο οποίο μένει μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο, έχει δίπλα του τον αδερφό του, ενώ ήδη συζητά για τηλεοπτικές και θεατρικές προτάσεις που του έχουν κάνει!

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον «Τίμο Δράκο» - Ζει στο Σπίτι του Ηθοποιού

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα, χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια από ειδικό»

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στο Σπίτι του Ηθοποιού εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved