Showbiz

Μπάρκα: Τι συμβαίνει με τα προσωπικά της; Ο φημολογούμενος χωρισμός και ο Ρουβάς

Gossip-tv Team

Λίγο μπερδεμένα παρουσιάστηκαν τα προσωπικά της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Καλύτερη Δε γίνεται! καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ η παρουσιάστρια και ηθοποιός εμφανίζεται να είναι στο τέλος μιας σχέσης και την αρχή μιας νέας. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, υπάρχει τελευταία η φημολογία που θέλει τη Δανάη Μπάρκα να βρίσκεται σε κρίση με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο.

Επιπλέον, οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια και ηθοποιό να έχει αναπτύξει μία πολύ ζεστή σχέση με τον Απόστολο Ρουβά ο οποίος είναι και στενός συνεργάτης της μιας και παρουσιάζει τη στήλη της μαγειρικής καθημερινά στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο κοινό ταξίδι της Δανάης με τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, φέρεται να φούντωσε αυτές τις φήμες που τους θέλουν να έχουν αναπτύξει μία πολύ τρυφερή επικοινωνία μεταξύ τους.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης θέλησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες αναφέροντας ότι πριν από λίγες ημέρες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Δανάη Μπάρκα και εκείνη του είπε ότι εκείνη την ώρα ήταν μαζί με τον σύντροφό της Πάνο, κάτι που αναιρεί όλες τις παραπάνω φήμες περί κρίσης του ζευγαριού και προοπτικών για μία νέα σχέση με τον γνωστό σεφ.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved