Showbiz

Ελένη Βαΐτσου: Μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv για το ρόλο της στη νέα σειρά «Η δική μας οικογένεια»

Στο gossip-tv μίλησε η Ελένη Βαϊτσου για τη νέα σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια».

Tο Open μπαίνει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα της μυθοπλασίας με τη νέα σειρά «Η δική μας οικογένεια», σε σενάριο Άγγελου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, που θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη και θα φέρνει στο προσκήνιο κωμικές καταστάσεις με ανατροπές και μπερδέματα ενώ θα μας θυμίζει τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αλληλεγγύη και συντροφικότητα και πως χάρη σε αυτές τις αξίες μπορούν να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια.

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, όμως λίγο πριν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στα γυρίσματα μαζί με τους πρωταγωνιστές.

Η τηλεοπτική Αγγελική που θα συγκινήσει αλλά και θα προκαλέσει γέλιο με την ιστορία της, μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv για όλα όσα θα δούμε αλλά και για τα κοινά χαρακτηριστικά της με την ηρωίδα της.

«Και οι δύο σιχαινόμαστε τις δουλειές του σπιτιού. Είναι βασικό χαρακτηριστικό, κι εγώ δεν ξέρω να κάνω πολλά πράγματα και τα μαθαίνω τώρα επειδή τα κάνω στο γύρισμα. Ζορίζομαι λίγο στις δουλειές».

Και συμπλήρωσε: «Είναι μία δυναμική γυναίκα, θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που θέλει κι αυτό το κάνω κι εγώ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved