Showbiz

Τάκης Παπαματθαίου για Βανδή-Μπισμπίκη: «Ποιο ήταν το κακό δηλαδή;»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του γιου του, στο J2US ενώ σχολίασε και το on stage φιλί Βανδή-Μπισμπίκη.

«Είναι πάρα πολύ καλός. Ξέρω ότι ο Ιάσονας τραγουδάει. Νομίζω ότι ταιριάζουν πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ευχάριστο και ταιριαστό ζευγάρι με την Ηρώ. Με τη μητέρα του χωρίσαμε όταν εκείνος ήταν 9. Κανένας δεν είναι τέλειος. Προφανώς, μπορεί να έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο μπορούσα και στο ωδείο που πήγαινα και στο σχολείο περνούσα και ρωτούσα. Δεν έμενε μαζί μου, έμενε με τη μητέρα του», είπε.

papamathaiou-(2).jpg

«Εγώ δεν θέλω να κάνω τον κριτή, ούτε να καταδικάσω κάτι. Ποιο ήταν το κακό δηλαδή; Μοιράστηκαν μία προσωπική στιγμή στην πίστα. Από την άλλη, δεν ξέρω γιατί η Βιτάλη εκφράζεται έτσι. Έκανε μία κριτική επί προσωπικού», σχολίασε για το φιλί Βανδή – Μπισμπίκη.

papamathaiou-(3).jpg

Τέλος μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Με είχαν ρωτήσει αν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, σε περίπτωση που αθωωνόταν, και είχα απαντήσει: φυσικά. Τώρα αυτό που θα σου απαντήσω είναι: η Δικαιοσύνη μίλησε, τέλος. Προφανώς και δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved