Showbiz

Στέλιος Ρόκκος: Συγκλονίζει περιγράφοντας καρέ καρέ τη στιγμή που έπαθε έμφραγμα-«Η πρώτη μου σκέψη»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή του Alpha Κύπρου «Με αγάπη Χριστιάνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τραγουδιστής μίλησε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους, ανάμεσα σε άλλα, και για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ίδιος θυμήθηκε τις στιγμές όταν υπέστη έμφραγμα και περιέγραψε καρέ καρέ πως αντέδρασε τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του.

«Όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι πως ήμουν υποβασταζόμενος από την σύντροφο μου για να μπω στο αμάξι και λέω “να δεις που θα γίνει μαλ… και δεν θα κάνουμε την εκδρομή”. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη», περιέγραψε για την πρώτη του αντίδραση ο Στέλιος Ρόκκος.

ROKKOS2.jpg

Και πρόσθεσε: «Είχαμε μπει σε ένα τριπ να πάμε εκδρομή με την μηχανή! Τέλος, αυτό. Δεν είναι black humor, είναι η αλήθεια γιατί αυτό με πείραζε εκείνη την στιγμή. Το μόνο για το οποίο στεναχωριόμουν ήταν πως αν γίνει καμιά στραβή δεν θα γινόταν η εκδρομή. Αλήθεια λέω πως δεν μου πέρναγε τίποτα άλλο από το μυαλό εκείνη τη στιγμή».

rokkos-lele.jpg

Όσο για την πρώτη του αντίδραση: «Ήμουν πολύ ψύχραιμος γιατί δεν γίνεται να μην είσαι και ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή. Δεν σου αφήνει περιθώριο αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας στον γιατρούλη, γιατί αν το προλάβεις αυτό είναι αστείο. Δεν είναι τίποτα. Δηλαδή το κρυολόγημα είναι πιο ανησυχητικό πολλές φορές.

1675211882735-421667257-stelios-rokkos.jpg

Αυτό, άμα το προλάβεις, είναι αστείο. Δηλαδή όταν είδα τι ήταν και πως το γιάτρεψαν, ήταν αστείο» συμπλήρωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved