Showbiz

Τζίμα:Μιλάει πρώτη φορά για τη viral στιγμή με το τσιγάρο on air & το νευρολογικό αυτοάνοσο που είχε

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Ράνια Τζίμα μίλησε πρώτη φορά για τη στιγμή που ο φακός την έπιασε να καπνίζει στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει, στιγμή που ήταν αρκετά αμήχανη αλλά έγινε viral! 

Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη τόσο για την άβολη αυτή στιγμή που εμφανίστηκε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega καπνίζοντας τσιγάρο πιστεύοντας πως είχε πέσει βίντεο.

«Τώρα δεν ξέρω τι πρέπει να πρωτοπούμε για εκείνη τη στιγμή. Πρώτα τα φιλιά μου στον σκηνοθέτη μας, τον Νεκτάριο, ο οποίος τα έχει κάνει όλα. Με έχει δείξει να πίνω νερό, να καπνίζω… Αλλά εντάξει, οι δημοσιογράφοι τα κάνουμε όλα αυτά προφανώς. Και κάτι θα πιούμε και κάτι θα φάμε…» είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα και συνέχισε:

«Το τσιγάρο δε βοηθάει στο άγχος, η νικοτίνη είναι διεγερτικός παράγοντας. Πάρα πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό. Οπότε το τσιγάρο κάποια στιγμή για μένα πρέπει να τελειώσει. Αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει. Όμως πράγματι εκείνη ήταν μια στιγμή άγχους και υπάρχουν βεβαίως δεκάδες τέτοιες μέσα στην καθημερινότητα».

Τo νευρολογικό αυτοάνοσο που της παρουσιάστηκε

Η Ράνια Τζίμα επίσης, άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για μία δύσκολη περίοδο που πέρασε η οποία διήρκησε περίπου τρεις μήνες και κατά την οποία η ίδια πέρασε πολύ μεγάλη αγωνία. Όπως είπε:

«Δύο με τρεις μήνες έχω κάνει ό,τι εξετάσεις υπάρχουν, γιατί οι πρώτες αιματολογικές εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Καταλήξαμε ότι είναι ”burn out” (υπερκόπωση) από την πολλή δουλειά. Εμένα όμως αν με ρωτήσεις δούλεψες πολύ θα σου πω ότι δούλεψα όπως δουλεύω πάντα. Ξύπνησα ένα πρωί κι ήμουν άσπρη, όχι χλωμή άσπρη. Κι έτσι είπα πριν πάω στο γραφείο να πάω να κάνω εξετάσεις να δω τι γίνεται».

Επίσης, στο παρελθόν και ενώ κάλυπτε ρεπορτάζ στο Υπουργείο Ανάπτυξης, έχασε την ακοή της από το ένα αυτί της.

«Το έπαθα πριν κλείσει το MEGA, όταν “κράσαρε” η Κύπρος. Εγώ έκανα τότε για το παλιό MEGA υπουργείο Ανάπτυξης που ήταν ένα από τα βασικά υπουργεία που διαχειριζόταν και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου στο κομμάτι της οικονομίας κι ο αντίκτυπος ήταν πολύ σημαντικός. Δουλεύουμε, δουλεύουμε και ξυπνάω ένα πρωί και δεν ακούω τίποτα από το ένα αυτί, το δεξί. Ήταν νευρολογικό αυτοάνοσο αυτό που έπαθα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα που έπαθα αυτό εγώ μάλλον δεν άλλαξα τίποτα στον τρόπο που διαχειρίζομαι τα πράγματα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψε...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved