Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Θα αρραβωνιαστούν μέσα στο 2024;

Gossip-tv Team

Την αποκάλυψη πως η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μέσα στο 2024 έκανε δημοσίευμα της εφημερίδας Secret.

Σύμφωνα με το άρθρο το ζευγάρι τη νέα χρονιά αναμένεται να αρραβωνιαστεί κάτι που θέλησε να διαψεύσει η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12.

«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

vANDI.jpg

Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;” Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved