Δημήτρης Βλάχος: «∆εν μου αρέσει η λέξη «επιχειρηματίας» γιατί έκανα το χόμπι μου επάγγελμα»
G-Sports

Δημήτρης Βλάχος: «∆εν μου αρέσει η λέξη «επιχειρηματίας» γιατί έκανα το χόμπι μου επάγγελμα»

Ο Δημήτρης Βλάχος είναι ηθοποιός, παρουσιαστής και τώρα επιχειρηματίας, καθώς δημιούργησε ένα χώρο εκγύμνασης που βασίζεται κυρίως στο CrossFit. Πώς έγινε αυτό;

«∆εν μου αρέσει η λέξη «επιχειρηματίας» γιατί έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Πάντα είχα μια σχέση με τον αθλητισμό, καθώς έκανα για 12 χρόνια πρωταθλητισμό στον στίβο. Ποτέ δεν σταμάτησα να γυμνάζομαι και όταν έβγαινα έξω, ο κόσμος μού ζητούσε συμβουλές για τα κιλά και την ενδυνάμωση του σώματός του, τις οποίες μου άρεσε να μοιράζομαι μαζί του. Όλα ξεκίνησαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν είχα πάει στην Αμερική για διακοπές και γνώρισα το CrossFit στο Μαϊάμι. Το ερωτεύτηκα, το έψαξα και πριν από λίγο καιρό αποφάσισα παρέα με τον πρώην πρωταθλητή ποδηλασίας Γιώργο Πεταλά και τον πρώην πυγμάχο Νίκο Χρυσάφη να δημιουργήσουμε το«OAKA Box» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τι είναι το CrossFit;
«Πρόκειται για έναν συνδυασμό πολλών αθλημάτων. Εχει ασκησιολόγιο από την άρση βαρών, τον στίβο, την ενόργανη, την κολύμβηση, την αερόβια γυμναστική και πολύ λειτουργικές ασκήσεις. Κάθε μέρα δουλεύεις όλες τις λειτουργικές ομάδες του σώματος και βλέπεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα. Το CrossFit είναι παντού στη ζωή μας. Για παράδειγμα, όταν πηγαίνεις στη λαϊκή και κουβαλάς σακούλες, κι αυτό CrossFit είναι! Κάθε μάθημα είναι διαφορετικό, με αποτέλεσμα να μην το βαριέσαι, καθώς απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα... μεγέθη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved